Hoe inspireerde Aleister Crowley de Cabal in zo’n beetje alles?

Abonneer
Abonneren op
32 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Monique
2 jaren geleden

Ga ik zeker doen. Ik was al een soort van op zoek naar een boek om meer te weten te komen over de werken Aleister Crowley. Maar dit is misschien wel beter. Bedankt voor het delen!

Monique
2 jaren geleden

Okay thanx. Ik zal er eens induiken.. ?

Inanna Nornen
2 jaren geleden
Reply to  Monique

Er heeft iemand mij ooit geattendeerd om het Great Grimoir te lezen. Daarin staat een stuk over kinderoffers.
Een grimoir is een naslagwerk van rituelen binnen magie. En in dit naslag werk zie je stap voor stap een heel kinderoffer beschreven. Ik denk dat geen 1 alternatief media website hiervan af weet. Maar ik wil um wel hier delen. Op pagina drie en vier staat het ritueel beschreven.

https://zalbarath666.files.wordpress.com/2012/07/the-grand-grimoire-dark-lodge-version.pdf&prev=search

Inanna Nornen
2 jaren geleden

HAHAHA sorry…

Maar nu zie je wel stap voor stap zo’n ritueel. wat vele alternatieve site’s niet weten

Elles
2 jaren geleden

Bedankt Mickey, Hoef ik het niet aan te klikjen, mijn maag is ook niet al te sterk.

Rob
2 jaren geleden
Reply to  Inanna Nornen

Inanna, Jeetje, waar heb je dat vandaan? Heb het even doorgenomen. Daar haal je heel wat duistere entiteiten in huis zeg. Walgelijk, een kind offeren en de huid gebruiken voor een ritueel. Geeft toch aan hoe ziekelijk misvormt die zogenaamde benoemde “hoge’entiteiten zijn en de personen die de rituelen uitoefenen. allemaal om bepaalde macht te krijgen. Die koning Solomon was dus ook een ziekelijke mafkees.

Inanna Nornen
2 jaren geleden
Reply to  Rob

King Solomon een ziekelijke geest weet ik niet. Wel elitiarie kringen die het indd uitvoeren. Geen hollywood scrippt helaas de realiteit. binnen bepaalde stromingen van ceremoniele magie. Als je goed leest staat er dat ze offeren aan JEHOVA en JAWEH Mickey. Iets wat er indd gebeurd vooral binnen het Vaticaan. Black Grand Grimoir is waar het ritueel vandaan komt.

Inanna Nornen
2 jaren geleden
Reply to  Inanna Nornen

Maar vele complotters weten weinig over occultisme en de boeken enzo..

Inanna Nornen
2 jaren geleden

Ik weet dat ze nooit de volledige rituelen neer zouden zetten. Dus natuurlijk houden ze details achter wege 🙂 Het staat inmiddels op internet.

Rob
2 jaren geleden
Reply to  Inanna Nornen

Ik zag in dit pdf je dat je dan lucifer bovenaan hebt staan met daar een heel leger aan andere entiteiten. Ze staan allemaal genoemd. Heb er een paar gegoogled, kom je meteen een paar heavy metal groepen tegen en echt creepy en vunzig uitziende personen. Ik begrijp dus dat je met een ceremonie gewoon entiteiten aantrekt en naar binnen haalt? Lijkt me niet zo handig. Die santa daime kerk met hun Ayahuasca ceremonie trekken dus ook entiteiten aan neem ik aan? Dan vraag je toch om om problemen? Mij niet gezien!

Rob
2 jaren geleden

Dag Mickey. Volgens mij heb je helemaal gelijk. Ik heb inderdaad je ervaring met de Santo Daime met veel belangstelling gelezen. Dit heeft me ertoe weerhouden wat dan ook voor een ceremonie te doen met welk chemisch middel dan ook, is het nu ayahuasca, dmt of peyote, een mescaline bevattende stof uit een cactus. Trouwens Aleister Crowley is de eerst westerse persoon die met peyote experimenteerde. Wat is de werkzame stof van de cactus waar jij mee gaat experimenteren? Zoals je weet heb ikzelf “bepaalde ervaringen”gehad, van astrale projectie, bezoeken andere werelden, maar ook een onprettige alien abduction, contact met… Lees verder »

Rob
2 jaren geleden

Wat clever! ik snap hem, Ayahuasca vertegenwoordig vrouwelijke energie, mescaline vertegenwoordigd mannelijke energie. Wie weet ga ik het ook ooit doen, maar ik probeer alles uit eigen kracht te doen, want ik weet dat ongeduld een dingetje is waar ik nog aan moet werken. En als je iets te graag wilt of geforceerd doet, werkt het juist tegen je is mijn ervaring. En wat betreft die gids, het was maar een zeer korte eenmalige ontmoeting, en ik had het gevoel deze entiteit eonen van tijd te kennen. Hij gaf me alleen maar toegang tot meerdere portalen of dimensies, meer niet.… Lees verder »

Ank
2 jaren geleden

Het verbaast me iedere keer weer te horen dat mensen, zoals deze gast van Freeman, uiteindelijk christenen blijken te zijn en het feit dat er zoveel rottigheid is in de wereld hun geloof alleen maar versterkt ( 1.44.30 tot het eind). Want als er één interview gevuld is met rottigheid, dan is het deze wel.
Uiteindelijk weet de man op de troon de aanbidding van alle partijen naar zich toe te trekken en dat is waar het om draait.

rob
2 jaren geleden

Ik ben ook klaar met het spel, zit hier beetje mijn tijd uit te zitten. Micky, met betrekking tot het synthetisch universum is bv , wetenschappelijk gezien, het leven van Jason Padget interessant, https://youtu.be/GDU7lEmiiD8, luister zijn ted talk. Na een trauma op zijn hoofd is een deel van zijn hersenen beschadigd. Ineens ziet hij de wereld anders, en ziet overal mathematische vormen in. In denk dat hij dan de constructie van het synthetisch universum ziet. Grappig dat juist door het dysfunctioneren van je hersenen dingen anders gaat zien. Een andere Ted talk van een wetenschapper, Anil Seth, ontdekt dat we… Lees verder »

rob
2 jaren geleden

Hartelijk bedankt voor het antwoord. Ik bedoelde ook het synthetisch universum ook in de verschillende lagen interdimensionaal gezien? Kan het zijn dat onze hersenen ons juist intunen om deze realiteit te ervaren? En als je bv een bepaald middel neem zoals ayahuasca, je bepaalde delen van de hersenen remt, zodat je dan juist kunt intunen in andere dimensies (organisch of synthetisch?) en daarom bepaalde dingen kunt ervaren? Dan zijn de hersenen als een soort zender ontvanger. Maar wat gebeurt er als je je hersenen uitschakelt, en je intuned op je hartconnectie. Kom je dan wel bewust tot je ware aard… Lees verder »

rob
2 jaren geleden

Dag Mickey. Ik heb het artikel pijnappelklier nog eens een keer gelezen op jou advies. Ik snap de relatie pijnappelklier/ zender ontvanger. Maar wat bedoel je met: de mind is het besturingssysteem wat onder andere in de hersenen draait? Wat zijn die andere dingen als voorbeeld dan waar de mind als besturingssysteem ook op werkt? Wat is het verschil tussen een innerlijke reis en een interdimensionale reis? Verder wat ik bedoel met bepaalde hersengebieden uit te schakelen, het is me opgevallen, dat, wanneer bepaalde gebieden uitgeschakeld worden, bv door dat trauma van Jason Padget, er ineens bepaalde vaardigheden naar voor… Lees verder »

Ria
2 jaren geleden

Het leven is er toch ook om vreugde aan te beleven..ik kan wegdromen in een mooi stukje natuur of als ik naar een boom kijk..gewoon zomaar een intens geluksgevoel..ik heb niet het gevoel dat ik hier mijn tijd “uitzit”…. 🙂

Dirk
2 jaren geleden
Reply to  Ria

Beste Ria,

Daarin treed ik je graag bij. Ik wil wil hier absoluut niet new cage klinken, maar ik hou zielsveel van het leven. Met veel ups (dank daarvoor) en de godverdomse downs.

2 jaren geleden
Reply to  Dirk

Hoi Dirk..Hoera voor de ups en downs..anders wordt het ook maar saai.. 😉

rob
2 jaren geleden

Hier een mooi interview met David Bowie, waar hij op 11:25 letterlijk verteld hoe hij in de val trapte van de duistere occulte leer, geïnspireerd door aleister crowley. zat toen aan de cocaïne en was meer dood dan levend. Een wonder dat hij dit overleefde. https://youtu.be/zX0ZVQhEnEc

vakkenvuller
2 jaren geleden

Crowley heeft gefaald. Hij had zichzelf opengereten in spirituele zin en is nu aan het herstellen in de ‘binnenaarde’ (tijd/ruimte). Losbandigheid, drugs en zwarte occulte magie hebben zijn focus verplaatst naar iets wat een mens in 3D vorm eigenlijk niet kan begrijpen.