Hoe inspireerde Aleister Crowley de Cabal in zo’n beetje alles?

( 32 )
 • Monique

  Ga ik zeker doen. Ik was al een soort van op zoek naar een boek om meer te weten te komen over de werken Aleister Crowley. Maar dit is misschien wel beter. Bedankt voor het delen!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ze bespreken in het gesprek het boek ‘Prophet of Evil: Aleister Crowley, 9/11 and the New World Order’ geschreven door William Ramsey. Ik heb al zitten kijken voor een audioboek versie maar kon die helaas nog niet vinden, want dit is voor mij wel zo’n boek waar ik na het lusiteren van bovenstaand gesprek erg benieuwd naar ben. Via Amazon kan je wel paperback en kindle versies bestellen zag ik.

   Beantwoorden
   • Monique

    Okay thanx. Ik zal er eens induiken.. 😊

    Beantwoorden
  • Inanna Nornen

   Er heeft iemand mij ooit geattendeerd om het Great Grimoir te lezen. Daarin staat een stuk over kinderoffers.
   Een grimoir is een naslagwerk van rituelen binnen magie. En in dit naslag werk zie je stap voor stap een heel kinderoffer beschreven. Ik denk dat geen 1 alternatief media website hiervan af weet. Maar ik wil um wel hier delen. Op pagina drie en vier staat het ritueel beschreven.

   https://zalbarath666.files.wordpress.com/2012/07/the-grand-grimoire-dark-lodge-version.pdf&prev=search

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Doe mij dan maar Harry Potter, dat is wat kindvriendelijkere magie, en bovendien beter voor de maag…. 🙂

    Beantwoorden
    • Inanna Nornen

     HAHAHA sorry…

     Maar nu zie je wel stap voor stap zo’n ritueel. wat vele alternatieve site’s niet weten

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Ik ben na twee bladzijdes afgehaakt in ieder geval. Ik heb namelijk geen enkele interesse om kinderen te villen voor wezens met debiele namen.

      Wie zegt mij trouwens dat dit geen verzonnen boek is en/of echt gebruikt wordt door zieke mafkezen? Elke zieke doch enigszins creatieve geest kan zulke waanzin in een PDF typen namelijk? Het leest als een script voor een slechte Hollywood horror b-film, ik had na 2 bladzijdes genoeg gelezen.

      Beantwoorden
      • Elles

       Bedankt Mickey, Hoef ik het niet aan te klikjen, mijn maag is ook niet al te sterk.

       Beantwoorden
       • Micky van Leeuwen

        Je mist er niets aan Elles, ik heb maar 2 bladzijdes gelezen maar toen wist ik meer dan genoeg, onszelf bewust zijn dat er duistere shit plaatsvind is velen malen belangrijker dan die smerige zieke maag omdraaiende details. Vind ik dan… 🙂

        Beantwoorden
   • Rob

    Inanna, Jeetje, waar heb je dat vandaan? Heb het even doorgenomen. Daar haal je heel wat duistere entiteiten in huis zeg. Walgelijk, een kind offeren en de huid gebruiken voor een ritueel. Geeft toch aan hoe ziekelijk misvormt die zogenaamde benoemde “hoge’entiteiten zijn en de personen die de rituelen uitoefenen. allemaal om bepaalde macht te krijgen. Die koning Solomon was dus ook een ziekelijke mafkees.

    Beantwoorden
    • Inanna Nornen

     King Solomon een ziekelijke geest weet ik niet. Wel elitiarie kringen die het indd uitvoeren. Geen hollywood scrippt helaas de realiteit. binnen bepaalde stromingen van ceremoniele magie. Als je goed leest staat er dat ze offeren aan JEHOVA en JAWEH Mickey. Iets wat er indd gebeurd vooral binnen het Vaticaan. Black Grand Grimoir is waar het ritueel vandaan komt.

     Beantwoorden
     • Inanna Nornen

      Maar vele complotters weten weinig over occultisme en de boeken enzo..

      Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Ik weet dat zulke zaken gebeuren, niet alleen in het Vaticaan, overal ter wereld… Ik heb niet zo’n PDF’je nodig om daar overtuigd van te worden, ik was al 15 jaar op de hoogte inmiddels.

      Waar het mij om gaat is dat iedereen met een beetje creatieve zieke geest zo’n PDF in elkaar kan draaien. Staat er ook in beschreven hoe ze het vel van het kind afhalen? Aardappelschilmesje? Lijkt mij een omslachtig ritueel, ik heb velen rituelen gelezen en over gehoord die waren niet zo arbeidsintensief. Je moet waarschijnlijk ook die hele PDF uitprinten als je een kind wilt offeren aan die schertsfiguren, want uit je hoofd leren doe je een stappenplan van 43 pagina’s niet makkelijk… 😉

      Beantwoorden
      • Inanna Nornen

       Ik weet dat ze nooit de volledige rituelen neer zouden zetten. Dus natuurlijk houden ze details achter wege 🙂 Het staat inmiddels op internet.

       Beantwoorden
     • Rob

      Ik zag in dit pdf je dat je dan lucifer bovenaan hebt staan met daar een heel leger aan andere entiteiten. Ze staan allemaal genoemd. Heb er een paar gegoogled, kom je meteen een paar heavy metal groepen tegen en echt creepy en vunzig uitziende personen. Ik begrijp dus dat je met een ceremonie gewoon entiteiten aantrekt en naar binnen haalt? Lijkt me niet zo handig. Die santa daime kerk met hun Ayahuasca ceremonie trekken dus ook entiteiten aan neem ik aan? Dan vraag je toch om om problemen? Mij niet gezien!

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Bij veel van die ceremoniën met dito rituelen klopt dat inderdaad Rob. Niet alleen bij de wat duistere clubjes, maar zeker ook bij de vals licht clubjes zoals binnen het gristendom. Het zijn allemaal ceremoniën en rituelen om entiteiten toegant te verschaffen. Bij het gristemdom begint dat al jong met het doping ritueel waar allerlei entiteiten toegang krijgen tot (veelal) jonge kinderen, omdat hun ouders dat zo leuk vinden om op facebag te delen die foto’s van de doop, de hosti, en al die andere rituelen waar entiteiten aan kleven.

       Zo ook bij de Santo Daime kerk inderdaad. Dat heb ik met eigen ogen meegmaakt zoals in mijn verhaal over die kerk staat te lezen. Allerlei rituelen worden daar uitgevoerd en er wordt gebeden en geroepen naar (in dat geval) Santo Geesoes. Achteraf was dat geen ayahuasca maar daime wat we daar te drinken kregen trouwens. Daime is gebaseerd op ayahuasca, maar is van te voren even ‘goed’ ingestraald door priesters van die kerk in ook weer allerlei rare rituelen die ze doen tijdens het brouwen van de daime. Allemaal voor de entiteiten inderdaad. Alleen zien zij die wezens als lichtwezens, net als de katholieke kerk de entiteiten binnen die kerk goedzakken vinden. De werkelijkheid is dat het allemaal energie zuigende demonische entiteiten zijn die grip willen hebben op de mensen.

       Maar entiteit is geen vies woord. Alles leeft. Achter alles zitten entiteiten. Want alles leeft. Het wordt pas een vies woord als de relatie met zo’n entiteit niet meer in balans is, en dat is het vaak. We worden dan verslaafd bijvoorbeeld aan wat voor substantie dan ook, dan is die relatie met de entiteit achter die substantie niet meer in balans en worden we afhankelijk. Zo werkt dat met allerlei soorten entiteiten. De religieuze entiteiten zijn het bekendst, omdat je daar duidelijk ziet dat gelovigen afhankelijk worden van de entiteiten in die kerken. Maar entiteiten zijn overal, it’s all about relationships 🙂

       Beantwoorden
       • Rob

        Dag Mickey. Volgens mij heb je helemaal gelijk. Ik heb inderdaad je ervaring met de Santo Daime met veel belangstelling gelezen. Dit heeft me ertoe weerhouden wat dan ook voor een ceremonie te doen met welk chemisch middel dan ook, is het nu ayahuasca, dmt of peyote, een mescaline bevattende stof uit een cactus. Trouwens Aleister Crowley is de eerst westerse persoon die met peyote experimenteerde. Wat is de werkzame stof van de cactus waar jij mee gaat experimenteren? Zoals je weet heb ikzelf “bepaalde ervaringen”gehad, van astrale projectie, bezoeken andere werelden, maar ook een onprettige alien abduction, contact met een gids, zonder enige toevoeging van een chemisch middel. Ik denk dat ik daarom er van afzie en dit op eigen kracht te doen, om juist proberen die balans te houden. Daarom resoneer ik met de volle 100% achter je opmerking dat die relatie met een entiteit in balans moet zijn. Dat is niet gemakkelijk maar wel een uitdaging!

        Beantwoorden
        • Micky van Leeuwen

         Angst is zeker geen goede raadgever Rob. Ayahuasca heeft mij bijvoorbeeld geholpen meer in balans te komen, omdat het mij blinde vlekken liet zien/herinneringen van vroeger liet zien waardoor ik mijzelf kon helen. De entiteit achter ayahuasca is een aspect van moeder Aarde. De San Pedro cactus is een aspect van de Universele mannelijke energie bijvoorbeeld. En mescaline uit cactussen zoals San Pedro maar ook Peyote is niet slecht omdat Aleister Crowley er ook mee experimenteerde. Aleister Crowley veegde waarschijnlijk ook zijn kont af met WC papier, dat wil niet zeggen dat WC papier slecht is. En ik betwijfel of Crowley de eerste westerling was die er mee experimenteerde, honderden jaren voor zijn geboorte was de cactus al bekend in de westere wereld. Misschien een beetje kromme vergelijking van dat WC papier, maar ik proef redelijk wat angst uit je reacties, en angst is zeker geen goede raadgever, wat niet meteen wil zeggen dat je aan de plantenmedicijnen moet gaan, daarin moet je je eigen gevoel volgen, maar veel dingen die je opnoemt zijn gewoon ook lichaams eigen stoffen zoals DMT ook, dat zit gewoon in ons menselijk lichaam.

         Mijn bedoeling met mijn website is niet om mensen bang te maken, het tegenovergestelde is mijn doel, mensen bewust maken van hun eigen innerlijke krachten, uit angst leven is als je het mij vraagt alles behalve in balans zijn.

         Contact hebben met een gids vind ik persoonlijk ook een synthetische toevoeging die niet uit jezelf komt. Alle entiteiten die zich voordoen als gids zijn afkomstig uit het synthetische universum. Jij bent namelijk je eigen gids, je hebt geen externe gids nodig, tja misschien wel de Veronica gids 😉

         Beantwoorden
         • Rob

          Wat clever! ik snap hem, Ayahuasca vertegenwoordig vrouwelijke energie, mescaline vertegenwoordigd mannelijke energie. Wie weet ga ik het ook ooit doen, maar ik probeer alles uit eigen kracht te doen, want ik weet dat ongeduld een dingetje is waar ik nog aan moet werken. En als je iets te graag wilt of geforceerd doet, werkt het juist tegen je is mijn ervaring. En wat betreft die gids, het was maar een zeer korte eenmalige ontmoeting, en ik had het gevoel deze entiteit eonen van tijd te kennen. Hij gaf me alleen maar toegang tot meerdere portalen of dimensies, meer niet. Het zelfde als in stargate, waar je met een enorme vaart door het universum reist, en dat is best cool, gewoon met je eigen energie zonder ruimteschip, want die heb je helemaal niet nodig. Ik denk dat die entiteit iemand was van mijn kosmische familie die we allemaal hebben als je begrijpt wat ik bedoel. Ik zat er zo doorheen dat ik even een steuntje nodig had, want voor de rest laten ze me merken dat ik het zelf moet uitzoeken, want uiteindelijk heb ik er zelf voor gekozen hier te zijn. Dus Rob, niet zeiken, gewoon doorgaan, ook al heb ik het hier onderhand wel echt gehad. Kom op, je kunt het, klap voor jezelf, zou Ratelband zeggen, haha.

          Beantwoorden
          • Micky van Leeuwen

           Ik schreef dat de San Pedro cactus de mannelijke universele energie in planten (cactus) vorm is, ik had het niet over de stof mescaline en/of andere mescaline houdende cactussen maar puur over de San Pedro cactus die inderdaad ook mescaline bevat. Even een korte aanvulling zodat er geen verwarring ontstaat 🙂

 • Ank

  Het verbaast me iedere keer weer te horen dat mensen, zoals deze gast van Freeman, uiteindelijk christenen blijken te zijn en het feit dat er zoveel rottigheid is in de wereld hun geloof alleen maar versterkt ( 1.44.30 tot het eind). Want als er één interview gevuld is met rottigheid, dan is het deze wel.
  Uiteindelijk weet de man op de troon de aanbidding van alle partijen naar zich toe te trekken en dat is waar het om draait.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het zijn net insecten inderdaad, het doet mij altijd denken aan deze scene uit de tekenfilm ‘a bug’s life’ https://www.youtube.com/watch?v=TTUQyEr-sg0

   Maar het verbaast mij eigenlijk niet. Het spel is precies op die manier opgezet, ik krijg ook veel reacties in mijn mailbox en onder artikelen over satanisme van jezus lovers die zeggen het roerend het met mij eens te zijn. Problem(s), reaction, ‘solution’: problem(s) zijn al onze ervaringen in deze wereld die mensen die zichzelf (nog) niet bewust zijn van wie en wat ze in werkelijkheid zijn dan scharen onder ‘duister’ of ‘negatief’ of een soort van hel. De reactie daarop is wat die insecten in dat fragment doen, ze vliegen het licht in zonder daadwerkelijk te weten dat het zogenaamde licht (religie) uit dezelfde energie afkomstig is als het zogenaamde ‘duister’. De ‘solution’ is een interdimensionale: de oogst door de ‘god’ energie en zijn/haar (het is niet alleen een mannelijke vorm) naar de ‘hemel’ (lees: het synthetische universum). Ik snap het spel wat er gespeeld wordt en ik snap dat mensen die zichzelf nog niet hebben of kunnen herinneren wie ze in werkelijkheid zijn en dat al hun ervaringen in dit leven door zichzelf zijn gecreerd dan richting het zogenaamde ‘licht’ vliegen als strontvliegen die gek zijn op stront. Want dat is het religie, lichtgevende stront, wij ruiken die stront van verre, maar de meesten (nog) niet en gaan dan een kerel in zijn onderbroekje die aan een kruis is genageld aanbidden, en smeken hem en jammeren tegen hem voor betere tijden. Ik snap dat spel wat er gespeeld wordt en waarom zo velen daarin trappen, maar het is niet mijn spel 🙂

   Beantwoorden
 • rob

  Ik ben ook klaar met het spel, zit hier beetje mijn tijd uit te zitten. Micky, met betrekking tot het synthetisch universum is bv , wetenschappelijk gezien, het leven van Jason Padget interessant, https://youtu.be/GDU7lEmiiD8, luister zijn ted talk. Na een trauma op zijn hoofd is een deel van zijn hersenen beschadigd. Ineens ziet hij de wereld anders, en ziet overal mathematische vormen in. In denk dat hij dan de constructie van het synthetisch universum ziet. Grappig dat juist door het dysfunctioneren van je hersenen dingen anders gaat zien. Een andere Ted talk van een wetenschapper, Anil Seth, ontdekt dat we door onze hersenen continu hallucineren, https://youtu.be/lyu7v7nWzfo. Natuurlijk begrijpen ze nog niet het grote plaatje zoals jij het ziet. Dit wilde ik je nog even meegeven voordat je je hersenen voor de gek gaat houden, of mogelijke bepaalde delen gaat uitschakelen, met dat kaktus goedje.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Ineens ziet hij de wereld anders, en ziet overal mathematische vormen in. In denk dat hij dan de constructie van het synthetisch universum ziet.”
   Dat denk ik niet. Ik ben allergisch voor Tedtalks dus heb het niet gezien, maar het synthetische universum strekt zich velen maar dan ook velen malen verder uit interdimensionaal gezien dan alleen datgene wat wij met onze fysieke ogen kunnen zien in deze realiteit.

   Beantwoorden
   • rob

    Hartelijk bedankt voor het antwoord. Ik bedoelde ook het synthetisch universum ook in de verschillende lagen interdimensionaal gezien? Kan het zijn dat onze hersenen ons juist intunen om deze realiteit te ervaren? En als je bv een bepaald middel neem zoals ayahuasca, je bepaalde delen van de hersenen remt, zodat je dan juist kunt intunen in andere dimensies (organisch of synthetisch?) en daarom bepaalde dingen kunt ervaren? Dan zijn de hersenen als een soort zender ontvanger. Maar wat gebeurt er als je je hersenen uitschakelt, en je intuned op je hartconnectie. Kom je dan wel bewust tot je ware aard binnen deze realiteit?

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik weet niet of je deze website al vaker bezocht hebt? Zo niet, dan adviseer ik op deze website te zoeken via het zoekveld naar de term ‘pijnappelklier’. Dat is die zender/ontvanger, die samenwerkt met bijvoorbeeld het chakralichaam en de kundalini energie. Ik denk dat je verder doelt op mind energie en dat verward met de hersenen? Lijkt mij namelijk niet gezond om je hersenen uit te schakelen, als het al mogelijk is, want zonder hersenen wordt het lastig zo niet onmogelijk om door te leven in ons fysieke lichaam lijkt mij (maar ik ben geen expert op dat gebied). De hersenen zijn ‘gewoon’ een stuk hardware wat wij in ons fysieke lichaam hebben, wat de één wat meer gebruikt dan de ander 😉
     De mind is het besturingssysteem wat onder andere in de hersenen draait (maar velen malen verder reikt dan de hersenen alleen), en wat dus heel beknopt en beperkt uitgelegd ons afstelt op dat synthetische universum in samenwerking met de pijnappelklier (derde oog) en het chakralichaam bijvoorbeeld.
     Ayahuasca moet je gewoon een keertje doen als je daar benieuwd naar bent, daar ben ik verder ook geen expert in, behalve dat ik het een keer gedaan heb, maar dat was voor mij een innerlijke reis en niet een interdimensionale reis. Maar dat kan voor iedereen anders zijn, aangezien ayahuasca je precies datgene geeft wat je op dat moment nodig hebt in je innerlijke proces.

     Beantwoorden
     • rob

      Dag Mickey. Ik heb het artikel pijnappelklier nog eens een keer gelezen op jou advies. Ik snap de relatie pijnappelklier/ zender ontvanger. Maar wat bedoel je met: de mind is het besturingssysteem wat onder andere in de hersenen draait? Wat zijn die andere dingen als voorbeeld dan waar de mind als besturingssysteem ook op werkt?

      Wat is het verschil tussen een innerlijke reis en een interdimensionale reis?

      Verder wat ik bedoel met bepaalde hersengebieden uit te schakelen, het is me opgevallen, dat, wanneer bepaalde gebieden uitgeschakeld worden, bv door dat trauma van Jason Padget, er ineens bepaalde vaardigheden naar voor komen die er eerst niet waren. Dat ging heel snel, te snel dat er nieuwe delen van de hersenen ineens wel actief werden of gevormd werden. Dat vind ik niet logisch.. Het lijkt dus dat onze hersenen in deze realiteit steeds maar aannames doet wat realiteit is. Denk maar eens aan die vele optische experimenten waar de hersenen ons voor de gek houden. Daar maken de goochelaars of illusionisten gretig gebruik van.

      Beantwoorden
 • Ria

  Het leven is er toch ook om vreugde aan te beleven..ik kan wegdromen in een mooi stukje natuur of als ik naar een boom kijk..gewoon zomaar een intens geluksgevoel..ik heb niet het gevoel dat ik hier mijn tijd “uitzit”…. 🙂

  Beantwoorden
  • Dirk

   Beste Ria,

   Daarin treed ik je graag bij. Ik wil wil hier absoluut niet new cage klinken, maar ik hou zielsveel van het leven. Met veel ups (dank daarvoor) en de godverdomse downs.

   Beantwoorden
 • rob

  Hier een mooi interview met David Bowie, waar hij op 11:25 letterlijk verteld hoe hij in de val trapte van de duistere occulte leer, geïnspireerd door aleister crowley. zat toen aan de cocaïne en was meer dood dan levend. Een wonder dat hij dit overleefde. https://youtu.be/zX0ZVQhEnEc

  Beantwoorden
 • vakkenvuller

  Crowley heeft gefaald. Hij had zichzelf opengereten in spirituele zin en is nu aan het herstellen in de ‘binnenaarde’ (tijd/ruimte). Losbandigheid, drugs en zwarte occulte magie hebben zijn focus verplaatst naar iets wat een mens in 3D vorm eigenlijk niet kan begrijpen.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>