Hoe inspireerde Aleister Crowley de Cabal in zo’n beetje alles?

32
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
26 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Monique

Ga ik zeker doen. Ik was al een soort van op zoek naar een boek om meer te weten te komen over de werken Aleister Crowley. Maar dit is misschien wel beter. Bedankt voor het delen!

Inanna Nornen

Er heeft iemand mij ooit geattendeerd om het Great Grimoir te lezen. Daarin staat een stuk over kinderoffers.
Een grimoir is een naslagwerk van rituelen binnen magie. En in dit naslag werk zie je stap voor stap een heel kinderoffer beschreven. Ik denk dat geen 1 alternatief media website hiervan af weet. Maar ik wil um wel hier delen. Op pagina drie en vier staat het ritueel beschreven.

https://zalbarath666.files.wordpress.com/2012/07/the-grand-grimoire-dark-lodge-version.pdf&prev=search

Rob

Inanna, Jeetje, waar heb je dat vandaan? Heb het even doorgenomen. Daar haal je heel wat duistere entiteiten in huis zeg. Walgelijk, een kind offeren en de huid gebruiken voor een ritueel. Geeft toch aan hoe ziekelijk misvormt die zogenaamde benoemde “hoge’entiteiten zijn en de personen die de rituelen uitoefenen. allemaal om bepaalde macht te krijgen. Die koning Solomon was dus ook een ziekelijke mafkees.

Inanna Nornen

King Solomon een ziekelijke geest weet ik niet. Wel elitiarie kringen die het indd uitvoeren. Geen hollywood scrippt helaas de realiteit. binnen bepaalde stromingen van ceremoniele magie. Als je goed leest staat er dat ze offeren aan JEHOVA en JAWEH Mickey. Iets wat er indd gebeurd vooral binnen het Vaticaan. Black Grand Grimoir is waar het ritueel vandaan komt.

Inanna Nornen

Maar vele complotters weten weinig over occultisme en de boeken enzo..

Rob

Ik zag in dit pdf je dat je dan lucifer bovenaan hebt staan met daar een heel leger aan andere entiteiten. Ze staan allemaal genoemd. Heb er een paar gegoogled, kom je meteen een paar heavy metal groepen tegen en echt creepy en vunzig uitziende personen. Ik begrijp dus dat je met een ceremonie gewoon entiteiten aantrekt en naar binnen haalt? Lijkt me niet zo handig. Die santa daime kerk met hun Ayahuasca ceremonie trekken dus ook entiteiten aan neem ik aan? Dan vraag je toch om om problemen? Mij niet gezien!

Ank

Het verbaast me iedere keer weer te horen dat mensen, zoals deze gast van Freeman, uiteindelijk christenen blijken te zijn en het feit dat er zoveel rottigheid is in de wereld hun geloof alleen maar versterkt ( 1.44.30 tot het eind). Want als er één interview gevuld is met rottigheid, dan is het deze wel.
Uiteindelijk weet de man op de troon de aanbidding van alle partijen naar zich toe te trekken en dat is waar het om draait.

rob

Ik ben ook klaar met het spel, zit hier beetje mijn tijd uit te zitten. Micky, met betrekking tot het synthetisch universum is bv , wetenschappelijk gezien, het leven van Jason Padget interessant, https://youtu.be/GDU7lEmiiD8, luister zijn ted talk. Na een trauma op zijn hoofd is een deel van zijn hersenen beschadigd. Ineens ziet hij de wereld anders, en ziet overal mathematische vormen in. In denk dat hij dan de constructie van het synthetisch universum ziet. Grappig dat juist door het dysfunctioneren van je hersenen dingen anders gaat zien. Een andere Ted talk van een wetenschapper, Anil Seth, ontdekt dat we… Lees verder »

Het leven is er toch ook om vreugde aan te beleven..ik kan wegdromen in een mooi stukje natuur of als ik naar een boom kijk..gewoon zomaar een intens geluksgevoel..ik heb niet het gevoel dat ik hier mijn tijd “uitzit”…. 🙂

Dirk

Beste Ria,

Daarin treed ik je graag bij. Ik wil wil hier absoluut niet new cage klinken, maar ik hou zielsveel van het leven. Met veel ups (dank daarvoor) en de godverdomse downs.

Hoi Dirk..Hoera voor de ups en downs..anders wordt het ook maar saai.. 😉

rob

Hier een mooi interview met David Bowie, waar hij op 11:25 letterlijk verteld hoe hij in de val trapte van de duistere occulte leer, geïnspireerd door aleister crowley. zat toen aan de cocaïne en was meer dood dan levend. Een wonder dat hij dit overleefde. https://youtu.be/zX0ZVQhEnEc

vakkenvuller

Crowley heeft gefaald. Hij had zichzelf opengereten in spirituele zin en is nu aan het herstellen in de ‘binnenaarde’ (tijd/ruimte). Losbandigheid, drugs en zwarte occulte magie hebben zijn focus verplaatst naar iets wat een mens in 3D vorm eigenlijk niet kan begrijpen.