De Complot Kerk

Abonneer
Abonneren op
24 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ria
2 jaren geleden

Man man..wat geniet ik toch altijd van je geweldige collumn,s..(trouwens volgens mij is alles de schuld van Rusland 😉 )

Solida
2 jaren geleden
Reply to  Ria

Beste Micky, wederom bedankt voor dit artikel en de energie die je wederom erin gestoken hebt. Dit schrijven zet je wel voor de bekende zelfreflectiespiegel, ook ik ben een roeptoeterend piepkuikentje, ook ik denk de waarheid grotendeels in pacht te hebben en probeer me aldus staande te houden in deze zielengevangenis. Maar ook dit roeptoeterend piepkuikentje heeft zijn eigen pad dat vaak meer dalen dan bergen heeft en poogt door de bomen het bos te zien, maar dat wordt je niet makkelijk gemaakt, zacht uitgedrukt. (Ben ik nu weer Calimero??) Dus ik denk dat je het de piepkuikentjes moeilijk kwalijk… Lees verder »

Solida
2 jaren geleden

Dank voor je spoedige en geruststellende reactie, ik zal me eens verdiepen in zoveel mogelijk artikelen komende (lange) tijd waarin we elkaar vast nog eens digitaal spreken ?
P.S. Excuseer mijn oordeel betreffende frustratie, maar ik bespeurde wel een emotie, vandaar ook het aansluitende vraagtekentje…

Elles
2 jaren geleden

Geloof dus niet in iets of iemand buiten jezelf, geloof in jezelf en weet daardoor weer wie en wat je in werkelijkheid bent!
Dit is nu precies waar het esoterisch christendom van uit gaat.

Elles
2 jaren geleden

Volgens hen heb je een fysiek, astraal, esoterisch en geestelijk lichaam. Als ik het goed heb is het geestelijk lichaam je ik.

Elles
2 jaren geleden

Hangt het niet van de mate van bewustzijn af wat je nog we en wat je niet kunt behappen? Misleiding ligt toch ook aan jezelf in hoeverre je dingen toelaat en er in mee gaat

Elles
2 jaren geleden
Elles
2 jaren geleden

Dat is natuurlijk ook het allerbeste, het is m.i. ook bij het esoterisch christendom van belang dat je je eigen ervaring en binding met het groter geheel nastreeft en niet alleen op ervaring van anderen blindvaart. Redding van buitenaf geloof ik ook niet in je moet het echt zelf doen.

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Elles

Wat mij op valt is dat men de Cabal enorm aanvalt (en daar bloedt mijn hart ook van) maar aan de andere kant, hoe gaat het “voetvolk” om met elkaar, is het geen menselijke eigenschap om jezelf beter te vinden dan de ander. ook ik erger me aan narcisten binnen mijn familie, maar waarom eigenlijk? Wat verwacht je van ze denk ik dan. Een kat ooit horen blaffen?

Lindeboom
2 jaren geleden

uw kijk op dit alles maakt deze website uniek binnen de a media. Op geen andere site (nl) kwam ik eerder deze invalshoek tegen, waarvoor hulde. Wat is uw kijk op de leer van Johan Oldenkamp? mvg

Lindeboom
2 jaren geleden

Zoals u eerder aangaf lijkt de rest rondjes te draaien en zich vast te bijten in hun mening en u doet dat vanuit een voor mijne nieuwe visie mbt sentetisch ect. Geen van hun komt met info die je verder brengt , de info op site’s is vaak een reactie op wat plaats heeft gevonden. Ja, die piramide’s en handgebaren hebben we nu wel overal gezien op tv, zaterdag avond nog in die spelshow van sbs6 die Marokkaanse dame haar trui wtf???!# En van de simulatie theorie waar Martin V ( en Musk) het over heeft geloof ik niks van,… Lees verder »

Ria
2 jaren geleden

Zomaar een gedachte die er bij mij opkomt ..hoe “moedig” ben ik eigenlijk wanneer het er op aan komt. Als de schappen in de winkels leeg zijn, de vijand door de straten marcheert, gepantserde auto’s, bommen links en rechts, luchtalarm gilt, mijn kleinkinderen verminkt worden, de buren mijn katten slachten omdat ze doodgaan van de honger. Ben ik zo moedig om onderduikers in huis ten nemen, in het verzet te gaan?. Kan ik mijzelf dan nog steeds vinden in de artikelen van Micky, ben ik moedig of kruip ik weg als een angstig muisje, ik ben wat dat betreft nog… Lees verder »

Ria
2 jaren geleden

Dat is een mooi antwoord Micky..ik hoop dat dit “mens” genaamd Ria moedig is..maar ik durf op de kermis nog niet in de kinderdraaimolen, maar dat is waarschijnlijk weer een ander soort “moed”. 🙂

Elles
2 jaren geleden

Mickey, je hebt je in het Al verdiept en je lijkt me een wijs mens. Hoe kan het dat ik de ene dag vol verwijt zit over onrecht mij ooit aangedaan, onrecht die ik dacht allang achter me te hebben gelaten en de volgende dagen 180* draai, denk “Ach laat” en vrolijk verder ga. Waarom doemen die die spoken bij tijd en wijlen op en verdwijnen weer net zo makkelijk weer.

2 jaren geleden
Reply to  Elles

hé Elles, Elles in wonderland ,en bedenk wonderland dan als deze aardbol. En eenmaal in dat wonderland kun je dan de meest ongelofelijke avonturen tegen komen . En zo kwam jij een “doler” tegen .
Stel jezelf maar voor als een hobbit en ontmoet je hier op deze site een “Aragorn” ,een strijder voor waarheid . Kijk er maar goed naar en wees er maar gelukkig mee!!, Is een kans om spoken te doen verdwijnen.