De Complot Kerk

( 24 )
 • Ria

  Man man..wat geniet ik toch altijd van je geweldige collumn,s..(trouwens volgens mij is alles de schuld van Rusland 😉 )

  Beantwoorden
  • Solida

   Beste Micky, wederom bedankt voor dit artikel en de energie die je wederom erin gestoken hebt. Dit schrijven zet je wel voor de bekende zelfreflectiespiegel, ook ik ben een roeptoeterend piepkuikentje, ook ik denk de waarheid grotendeels in pacht te hebben en probeer me aldus staande te houden in deze zielengevangenis. Maar ook dit roeptoeterend piepkuikentje heeft zijn eigen pad dat vaak meer dalen dan bergen heeft en poogt door de bomen het bos te zien, maar dat wordt je niet makkelijk gemaakt, zacht uitgedrukt. (Ben ik nu weer Calimero?😉) Dus ik denk dat je het de piepkuikentjes moeilijk kwalijk kunt nemen dat ze zijn zoals ze zijn zolang ze leergierig, objectief en vol goede bedoelingen zijn. Niet iedereen heeft de inzichten die jij in de loop der jaren opgebouwd hebt, bijna iedereen wordt constant (interdimensionaal) gemanipuleerd en dan mag jij je m.i. gelukkig prijzen met jouw kennis en ervaring. En als je een site als deze runt, weet je dat dit veel reacties oproept van Calimero’s en roeptoeters, je kunt het ze moeilijk kwalijk nemen, it comes with the job zogezegd. Maar ik begrijp ook dat je er soms moeite mee hebt en dat je je frustratie(?) van je af wilt schrijven, je bent tenslotte ook ‘maar’ een mens…
   Ook ik probeer zoveel mogelijk alles ‘goed’ te doen en daarbij helpen jouw artikelen mij al een aantal jaren . Maar des te meer artikelen je schrijft, des te meer zie ik door de artikelbomen het artikelbos niet meer; ieder artikel refereert weer naar meerdere eerdere artikelen, waardoor ik niet weet waar te beginnen en welke volgorde ik moet aanhouden. Welke tip(s) kun je me wat dat betreft geven, want ook ik probeer mezelf te vinden, mezelf te zijn en erachter te komen wat mijn doel is. En het is natuurlijk niet zo dat jouw artikelen voor iedereen maatgevend zijn en dat iedereen zo moet leven als dat jij aangeeft, maar het geeft voor/volgens mij wel een basis, een leidraad die ik verder bijna niet kan vinden. Bij voorbaat dank, met lieve groet, Andy

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Ik neem niemand iets kwalijk, volgens mij schrijf ik dat ook helemaal niet. Mensen denken vaak dat ik boos ben of gefrustreerd (zoals jij het noemt) maar ik ken je in alle eerlijkheid bekennen dat ik beiden niet ben. Ik schrijf in dit artikel wat mij opvalt, en ik kreeg inspiratie gisteren toen ik in mijzelf de ‘normale’ kerk en de complot kerkjes vergeleek en tot grote overeenkomsten kwam. Dus nee geen frustratie of boosheid, en ik neem niemand iets kwalijk. Ik schrijf meestal in bijna elk artikel dat iedereen zijn of haar eigen unieke pad te bewandelen heeft.

    Ik zou gewoon op gevoel linkjes aanklikken, er zit wat dat betreft geen volgorde in. Als je de serie artikelen genaamd ‘het grotere plaatje’ niet kent kan je het beste daar beginnen.

    Ik geef je alvast iets mee, wat enorm kan schelen om uit de Calimero rol te komen: We leven absoluut NIET in een zielengevangenis, een ieder van ons is hier met vrije wil gekomen en een ieder van ons kan ook uit vrije wil (vanuit multidimensionaal perspectief gezien) hier weg.

    Beantwoorden
    • Solida

     Dank voor je spoedige en geruststellende reactie, ik zal me eens verdiepen in zoveel mogelijk artikelen komende (lange) tijd waarin we elkaar vast nog eens digitaal spreken 👍
     P.S. Excuseer mijn oordeel betreffende frustratie, maar ik bespeurde wel een emotie, vandaar ook het aansluitende vraagtekentje…

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Geen excuses nodig hoor, ik zag het vraagtekentje, en krijg veel vaker reacties (meestal zonder vraagtekentje) waarin mensen mij verwijten uit boodheid of uit frustratie te schrijven. Ik wilde het even in z’n algemeen uitleggen. Ik denk dat passie voor de materie en voor hetgeen ik doe op deze website vaak verward wordt met boosheid en/of frustratie of andere emoties. Die boosheid en/of frustratie was er jaren terug uiteraard wel, maar naarmate mijn innerlijke proces vordert ben ik dat grotendeels kwijtgeraakt, maar hey niemand is (nog) perfect op deze wereld, dus ook ik niet! 😉

      Beantwoorden
 • Elles

  Geloof dus niet in iets of iemand buiten jezelf, geloof in jezelf en weet daardoor weer wie en wat je in werkelijkheid bent!
  Dit is nu precies waar het esoterisch christendom van uit gaat.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Alleen weet het esoterische christendom (volgens mij) niet wie wij mensen in werkelijkheid multidimensionaal gezien zijn. Of ik vergis mij?

   Beantwoorden
   • Elles

    Volgens hen heb je een fysiek, astraal, esoterisch en geestelijk lichaam. Als ik het goed heb is het geestelijk lichaam je ik.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Dat is inderdaad een zeer beperkt plaatje wat het esoterische christendom je schetsen. Geest = Mind = bewustzijn, dat noem ik het mind-ego, het mind-ego en bewustzijn reiken niet verder dan mind-energie. Ze hebben het dus niet over onze multidimensionale hartconnectie waar ik het op deze website vaak over heb en waar de serie artikelen (te vinden in het menu) genaamd ‘het grotere plaatje’ over gaat.

     Het esoterische christendom is dus ook misleiding, zoals alle religieuze stromingen en dito bullcrap verhalen die op deze planeet rondgaan.

     Beantwoorden
     • Elles

      Hangt het niet van de mate van bewustzijn af wat je nog we en wat je niet kunt behappen? Misleiding ligt toch ook aan jezelf in hoeverre je dingen toelaat en er in mee gaat

      Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Dankje, maar daar heb ik persoonlijk niets aan. Ik vertrouw op mijn eigen innerlijke weten, en niet op teksten opgeschreven door een cult. Toch vriendelijk bedankt, maar het interesseert mij eerlijk gezegd niets wat esoterische christenen vinden. Ik heb voldoende kennis over deze cult om met zekerheid te kunnen concluderen dat geen enkele, maar dan ook geen enkele tekst binnen welke religie dan ook (ook de new age religies zoals Wingmakers en andere meuk) de vclledige multidimensionale waarheid bevat.

     Beantwoorden
     • Elles

      Dat is natuurlijk ook het allerbeste, het is m.i. ook bij het esoterisch christendom van belang dat je je eigen ervaring en binding met het groter geheel nastreeft en niet alleen op ervaring van anderen blindvaart. Redding van buitenaf geloof ik ook niet in je moet het echt zelf doen.

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       En dat is inderdaad een keiharde Universele waarheid! 🙂

       Beantwoorden
      • Elles

       Wat mij op valt is dat men de Cabal enorm aanvalt (en daar bloedt mijn hart ook van) maar aan de andere kant, hoe gaat het “voetvolk” om met elkaar, is het geen menselijke eigenschap om jezelf beter te vinden dan de ander. ook ik erger me aan narcisten binnen mijn familie, maar waarom eigenlijk? Wat verwacht je van ze denk ik dan. Een kat ooit horen blaffen?

       Beantwoorden
       • Micky van Leeuwen

        Persoonlijk maak ik onderscheid tussen mensen en hun mind en/of kosmische ego’s (met daaraan hangende stoornissen als narcisme en dergelijke). Het is een mind-ego eigenschap om jezelf beter te vinden dan een ander bijvoorbeeld. Multidimensionaal gezien (vanuit bijvoorbeeld ons diepere zelf of ziel) zijn we allemaal gelijk, maar wel uniek, maar er is dan geen beter of slechter of wat voor stoornis die in de mind zit dan ook. Zo zie ik het beknopt uitgelegd.
        Vanuit ons diepere zelf gezien spelen wij allemaal binnen deze kosmische arena een rollenspel met en voor elkaar.

        Beantwoorden
 • Lindeboom

  uw kijk op dit alles maakt deze website uniek binnen de a media. Op geen andere site (nl) kwam ik eerder deze invalshoek tegen, waarvoor hulde. Wat is uw kijk op de leer van Johan Oldenkamp? mvg

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dankje.

   Ik heb niet echt een mening over de leer van Johan Oldenkamp, want ik neem Johan Oldenkamp alles behalve serieus, maar ik heb eerlijk gezegd al jaren niets van de beste man gelezen of gehoord omdat ik hem dus alles behalve serieus neem na alle waanzin die hij als zogenaamde waarheid naar buiten heeft gebracht in al die jaren. Het laatste was dit https://www.youtube.com/watch?v=PyJ-crpsu_8 🙂

   Beantwoorden
   • Lindeboom

    Zoals u eerder aangaf lijkt de rest rondjes te draaien en zich vast te bijten in hun mening en u doet dat vanuit een voor mijne nieuwe visie mbt sentetisch ect. Geen van hun komt met info die je verder brengt , de info op site’s is vaak een reactie op wat plaats heeft gevonden. Ja, die piramide’s en handgebaren hebben we nu wel overal gezien op tv, zaterdag avond nog in die spelshow van sbs6 die Marokkaanse dame haar trui wtf???!#
    En van de simulatie theorie waar Martin V ( en Musk) het over heeft geloof ik niks van, ook dat is om je klein te houden indd.
    Ja, dat filmpje van geenstijl.. daar worden figuren zoals hem (en wij) standaard belachelijk gemaakt de vraag is echter als hij inhoudelijk wel of geen gelijk kan hebben mbt de 3e dim van de tijd welke invloed zou hebben op ons bewustzijnsniveau. (Hij is trouwens wel Tegen de flat earth theorie:p )
    Grt

    Beantwoorden
 • Ria

  Zomaar een gedachte die er bij mij opkomt ..hoe “moedig” ben ik eigenlijk wanneer het er op aan komt. Als de schappen in de winkels leeg zijn, de vijand door de straten marcheert, gepantserde auto’s, bommen links en rechts, luchtalarm gilt, mijn kleinkinderen verminkt worden, de buren mijn katten slachten omdat ze doodgaan van de honger. Ben ik zo moedig om onderduikers in huis ten nemen, in het verzet te gaan?. Kan ik mijzelf dan nog steeds vinden in de artikelen van Micky, ben ik moedig of kruip ik weg als een angstig muisje, ik ben wat dat betreft nog nooit op de proef gesteld..ben ik dan moedig of ben ik laf..zomaar een gedachte.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat is wel een heel erg extreem zwart doemscenario wat je daar schetst Ria.. ik voel dat dat in dit leven hier in Nederland niet meer zal gebeuren. We hebben (en krijgen) in de Westerse wereld vooral met passieve agressie (mind control tactieken) te maken, en niet zo zeer met actieve agressie (geweld) is mijn gevoel.

   Of je moedig genoeg bent? 100%! Alleen de aller moedigste zielen zijn hier op Aarde namelijk geïncarneerd. En het is niet zo dat je nog nooit op de proef bent gesteld, je hebt ontelbaar veel incarnaties in ontelbaar veel werelden, dimensies en realiteiten in dit Universum gehad, waaronder de laatste paar incarnaties hier op Aarde, een planeet waar de afgelopen paar duizend jaar alleen maar oorlog en ellende hoogtij heeft gevierd. Je hebt dus 100% zeker verschillende incarnaties gehad in situaties zoals je die in bovenstaande reactie schetst. Je hebt dat alles al meer dan genoeg ervaren in al je incarnaties, en die ervaringen draag je met je mee in zeg maar je innerlijke multidimensionale harde schijf (ik weet er even geen woord voor), en mocht puntje toch alsnog bij een paaltje komen en moeten we ook in NL nog eens zo’n verschrikkelijke oorlogsperiode doormaken dan ben ik ervan overtuigt dat jij meer dan moedig genoeg bent, in dat soort situaties komt het aan op doen en niet op denken, en qua doen en qua overleven zijn wij de sterkste zielen van dit Universum!

   Beantwoorden
   • Ria

    Dat is een mooi antwoord Micky..ik hoop dat dit “mens” genaamd Ria moedig is..maar ik durf op de kermis nog niet in de kinderdraaimolen, maar dat is waarschijnlijk weer een ander soort “moed”. 🙂

    Beantwoorden
 • Elles

  Mickey, je hebt je in het Al verdiept en je lijkt me een wijs mens. Hoe kan het dat ik de ene dag vol verwijt zit over onrecht mij ooit aangedaan, onrecht die ik dacht allang achter me te hebben gelaten en de volgende dagen 180* draai, denk “Ach laat” en vrolijk verder ga. Waarom doemen die die spoken bij tijd en wijlen op en verdwijnen weer net zo makkelijk weer.

  Beantwoorden
  • Sjaak

   hé Elles, Elles in wonderland ,en bedenk wonderland dan als deze aardbol. En eenmaal in dat wonderland kun je dan de meest ongelofelijke avonturen tegen komen . En zo kwam jij een “doler” tegen .
   Stel jezelf maar voor als een hobbit en ontmoet je hier op deze site een “Aragorn” ,een strijder voor waarheid . Kijk er maar goed naar en wees er maar gelukkig mee!!, Is een kans om spoken te doen verdwijnen.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>