De Complot Kerk

24
Reageer op dit artikel

5 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op

Man man..wat geniet ik toch altijd van je geweldige collumn,s..(trouwens volgens mij is alles de schuld van Rusland 😉 )

Solida

Beste Micky, wederom bedankt voor dit artikel en de energie die je wederom erin gestoken hebt. Dit schrijven zet je wel voor de bekende zelfreflectiespiegel, ook ik ben een roeptoeterend piepkuikentje, ook ik denk de waarheid grotendeels in pacht te hebben en probeer me aldus staande te houden in deze zielengevangenis. Maar ook dit roeptoeterend piepkuikentje heeft zijn eigen pad dat vaak meer dalen dan bergen heeft en poogt door de bomen het bos te zien, maar dat wordt je niet makkelijk gemaakt, zacht uitgedrukt. (Ben ik nu weer Calimero?😉) Dus ik denk dat je het de piepkuikentjes moeilijk kwalijk… Lees verder »

Elles

Geloof dus niet in iets of iemand buiten jezelf, geloof in jezelf en weet daardoor weer wie en wat je in werkelijkheid bent!
Dit is nu precies waar het esoterisch christendom van uit gaat.

Lindeboom

uw kijk op dit alles maakt deze website uniek binnen de a media. Op geen andere site (nl) kwam ik eerder deze invalshoek tegen, waarvoor hulde. Wat is uw kijk op de leer van Johan Oldenkamp? mvg

Zomaar een gedachte die er bij mij opkomt ..hoe “moedig” ben ik eigenlijk wanneer het er op aan komt. Als de schappen in de winkels leeg zijn, de vijand door de straten marcheert, gepantserde auto’s, bommen links en rechts, luchtalarm gilt, mijn kleinkinderen verminkt worden, de buren mijn katten slachten omdat ze doodgaan van de honger. Ben ik zo moedig om onderduikers in huis ten nemen, in het verzet te gaan?. Kan ik mijzelf dan nog steeds vinden in de artikelen van Micky, ben ik moedig of kruip ik weg als een angstig muisje, ik ben wat dat betreft nog… Lees verder »

Elles

Mickey, je hebt je in het Al verdiept en je lijkt me een wijs mens. Hoe kan het dat ik de ene dag vol verwijt zit over onrecht mij ooit aangedaan, onrecht die ik dacht allang achter me te hebben gelaten en de volgende dagen 180* draai, denk “Ach laat” en vrolijk verder ga. Waarom doemen die die spoken bij tijd en wijlen op en verdwijnen weer net zo makkelijk weer.

hé Elles, Elles in wonderland ,en bedenk wonderland dan als deze aardbol. En eenmaal in dat wonderland kun je dan de meest ongelofelijke avonturen tegen komen . En zo kwam jij een “doler” tegen .
Stel jezelf maar voor als een hobbit en ontmoet je hier op deze site een “Aragorn” ,een strijder voor waarheid . Kijk er maar goed naar en wees er maar gelukkig mee!!, Is een kans om spoken te doen verdwijnen.