De ComplotConcurrent – Uitzending 50 “De Complotkip met zijn gouden eieren” (13-6-2019)

37
Reageer op dit artikel

17 Comment threads
20 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Seth-3

Er kunnen gekke dingen gebeuren in bepaalde kerken, zoals stuiptrekkingen, ongecontroleerd lachen, omvallen, schudden. En als je inderdaad opzoekt kundalini/holy ghost dan kan je wat tegenkomen op youtube bv wat op elkaar lijkt. Gristenen geloven dat bepaalde symptonen inderdaad kundalini is, of een imitatie-heilige geest. Maar het lijkt op de zelfde ongezonde activiteiten van bezetenheid. er zijn een aantal dingen die ik graag uit zou willen pluizen, bv dat in jezus’ naam genezingen kunnen plaatsvinden (ok dit kan placebo zijn), maar vooral dat er demonen uit mensen gestuurd worden door die naam, of dat demonen verjaagd kunnen worden. ik ben… Lees verder »

rob

Dag Seth. Zelf kom ik uit de reguliere gezondheidszorg, dus ook geïndoctrineerd,sceptisch maar wel open minded. Ik heb net voor het overlijden contact gehad met een zeer ervaren en oude huisarts, dr huisarts Hans Moolenburgh. Hij sprak over een casus van een vrouw met depressie en die in de nacht bezocht werd door een entiteit. Om een lang verhaal kort te maken, deze huisarts zocht dit verhaal tot op de grond uit, en het bleek dat deze patiënte inderdaad “bezeten”was door een entiteit. Deze entiteit heeft ze op heel jonge leeftijd opgelopen, tijdens een bombardement in een schuilkelder tijdens de… Lees verder »

Seth-3

Hoi Rob, ja als je ook op youtube ‘demons cast out’ tikt kom je ook vergelijkbare dingen tegen. Maar het is gewoon niet te vertrouwen denk ik. Die ‘heilige’ geest is gewoon hetzelfde als kundalini: beide kunnen ongecontroleerde uitspattingen bevatten, lachen en omvallen etc. De gristenen hebben ook nog zoiets als ‘tongentaal’. Micky’s artikelen die hij noemde zal misschien wat kunnen verhelderen. ik vind de bijbel een slecht moreel boek, waarom zouden die entiteiten/demonen wegvluchten door het oproepen van bijbelpassages? Dat boek zelf is gechanneled door entiteiten met kwade bedoelingen. En jammer dat de westerse geneeskunde sjamanen wegzetten met hun… Lees verder »

rob

Hoi Seth,
Die entiteiten leven van jouw energie. Ze hebben toegang tot je gehele database. Dus als je een keer een slechte herinnering krijgt van vroeger, een nare gebeurtenis, wordt dit waarschijnlijk getriggerd door een entiteit, die daar energie uit haalt. Daarom moet je altijd bedenken of bepaalde gedachten wel van jou zelf zijn of niet. micky heeft daar eerder een artikel over geschreven.

Elles

Ken iemand die zegt dat ze in een psychose Chinees sprak en dat een Chinees (sprekende) binnen de GGZ haar kon verstaan.

Inanna Nornen
Ank

Heerlijke vijftigste show Micky met veel inspiratie.
Suriname was een prachtig voorbeeld van “de zeezandoorlogen” omdat je je die vorige uitzending kon herinneren en je nu in de praktijk kunt zien wat de gevolgen zijn.
De uitleg over Pinksteren(kunalini) dmv het kinderkoor was heel goed gevonden en nog te pruimen maar bij het zingen van de LIEDEREN te Biddinghuizen kreeg dezelfde beklemming die ik voelde toen mijn man en ik jaren geleden uit respect voor mijn ouders nog wel eens met hen mee gingen naar de kerk, vat op mij, wat het opwekkende liedje daarna niet helemaal weg kon werken.

Tot een jaar of 14 moest ik naar de kerk. Ging samen met een vriendin, in de kerk aangekomen renden we onder aanzwellende klanken van Bach orgelmuziek naar het achtergedeelte waar aan de zijkant hoge kerkbanken waren , bereikbaar via allerlei kleine trappetjes, alleen je hoofd was nog zichtbaar. Na 10 min. kregen we geheid de slappe lach tot grote woede van mijn moeder die beneden op een stoeltje zat en vurige blikken onze richting wierp wat de zaak alleen nog maar erger maakte. De rest van de dienst lagen we totaal verslapt op de vloer alleen maar bezig onze… Lees verder »

Elles

Ben halverwege. Zeespiegelstijging dmv zandwinning, wat een voor de hand liggende logica, zo vlak voor je snufferd dat het te simpel lijkt om waar te zijn, maar dan klopt het natuurlijk als een bus. Scherp Mickey bedankt.

Elles

https://nl.metrotime.be/2019/06/14/must-read/dit-zijn-de-gevaren-van-meditatie/
Van een mainstream bron, maar ik plaats hem toch maar, zelf mediteer ik af en toe en merk er weinig van.

guuz

Mijlpaal…..

guuz

Geen tijd voor flauwe kul
Reis CO2 nul…..

Bas

Thx again @Mick, ik snatch de video. Interessant onderwerpen lijstje. Ik hoop overigens dat de reclameloze zondag weer wordt ingevoerd bij de NOS, zoals vroegâh!

guuz

…Goeie saloon….

Elles

Misschien moet ik pas reageren als ik de vid helemaal gehoord heb, scheelt in reageren. Bedankt Mickey geweldig. Ook ik heb problemen met mijn ogen door een mislukte lazerbehandeling van het netvlies, 5 weken blind geweest, maar gelukkig waren ze in het Radboud kundiger en mensvriendelijker dus zie ik weer goed met links. Je leert dat er 1 is waar je op moet vertrouwen dat ben je zelf (en voor mij ook die kerel van me)
Harry Jekkers, ik hou van mij.
https://youtu.be/JmtPXcsitqs

Heleen

Top uitzending weer Micky! Gefeliciteerd met deze 50ste editie. Goed werk, waar ik elke keer weer veel aan heb. Dank!

Elles

Hoe kijken jullie aan tegen 5G, waar hier in de Achterhoek prachtige monumentale bomen voor sneuvelden, waar slagveld diepe sporen van zwaar materieel.

Daan

Fantastisch, dat zandverhaal. Lekker stil houden hoor, dat geeft je tal van voorbeelden van zogenaamde zeespeigelstijging, terwijl in werkelijkheid iets heel anders aan de hand is.
Zoals zo vaak zie je dat het volk een nep-probleem wordt gepresenteerd (Co2), gepaard gaand met een hoop schuldgevoel enhet straktrekken van de slaven-ketens, terwijl de bovenbazen echte problemen creeeren die vervolgens doodgezwegen worden.
De documentaire staat overigens gewoon op youtube.
Bedankt Micky.

Voor de 2e keer je video over de zeezandroof gedeeld (een half jaar geleden ook al) nu maar hopen dat er een zaadje is gepland.

Ik ben geboren in 1954,mijn ouders waren rooms katholiek en aldus werd ik vervolgens met .christelijke richtlijnen door hen grootgebracht. Het eerste ritueel wat mij werd toegediend ,ongevraagd natuurlijk, want ik was toen nog niet in staat commentaar te leveren ,was het heilige doopsel en dat om bij voorbaat m’n zieltje te reinigen van het kwade, en dat, terwijl ikzelf natuurlijk van nog geen kwaad wist!! en had toen nog nooit , ook maar het geringste foutje gemaakt. Zo ook het biechtritueel ,zat ik me daar toch allerlei misdragingen te verzinnen en die vervolgens op te biechten om die priester… Lees verder »

New World Disorder

Beter laat dan nooit, nog gefeliciteerd met je 50e gouden ei. Niet goud, maar platina als je het mij vraagt. Ik ga meteen door met de 51e om er geen een te hoeven missen 🙂