De ComplotConcurrent – Uitzending 50 “De Complotkip met zijn gouden eieren” (13-6-2019)

( 37 )
 • Seth-3

  Er kunnen gekke dingen gebeuren in bepaalde kerken, zoals stuiptrekkingen, ongecontroleerd lachen, omvallen, schudden.
  En als je inderdaad opzoekt kundalini/holy ghost dan kan je wat tegenkomen op youtube bv wat op elkaar lijkt. Gristenen geloven dat bepaalde symptonen inderdaad kundalini is, of een imitatie-heilige geest. Maar het lijkt op de zelfde ongezonde activiteiten van bezetenheid. er zijn een aantal dingen die ik graag uit zou willen pluizen, bv dat in jezus’ naam genezingen kunnen plaatsvinden (ok dit kan placebo zijn), maar vooral dat er demonen uit mensen gestuurd worden door die naam, of dat demonen verjaagd kunnen worden. ik ben benieuwd hoe dat zit. ook dat bepaalde personen ernstige life-issues zoals depressie verdwijnen waarvoor eigelijk psychiatrische hulp voor nodig is.
  Weet jij Mick hoe dat zou kunnen zitten? Spelen ze allemaal samen die entiteiten, of zit er rivaliteit tussen hen? want demonen haten jezus en gristenen die predikken. niet dat ik wil zeggen dat zij het rechte eind hebben, dat ligt complexer vermoed ik. En Mick, sorry voor mijn reactie tegen jou je weet wel wat ik bedoel denk ik.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   In dit artikel geef ik daarover een uitgebreide uitleg Seth https://www.indigorevolution.nl/2018/06/07/engelen-versus-demonen/

   Beantwoorden
  • rob

   Dag Seth. Zelf kom ik uit de reguliere gezondheidszorg, dus ook geïndoctrineerd,sceptisch maar wel open minded. Ik heb net voor het overlijden contact gehad met een zeer ervaren en oude huisarts, dr huisarts Hans Moolenburgh. Hij sprak over een casus van een vrouw met depressie en die in de nacht bezocht werd door een entiteit. Om een lang verhaal kort te maken, deze huisarts zocht dit verhaal tot op de grond uit, en het bleek dat deze patiënte inderdaad “bezeten”was door een entiteit. Deze entiteit heeft ze op heel jonge leeftijd opgelopen, tijdens een bombardement in een schuilkelder tijdens de 2e wereld oorlog. In een enorme stress situatie, waarbij tijdens dit bombardement ook een man overleed in de kelder. Mogelijk ging deze geest van persoon de vrouw haar hele leven lang stalken. Via bijbelse teksten wist deze huisarts de entiteit uiteindelijk weg te jagen. Hij experimenteerde eigenlijk en uiteindelijk was het hem gelukt waarna de patiente genezen was. Tijdens de uitdrijving vlogen de schilderijen, vazen en dergelijke de kamer door. Een soortgelijk verhaal heb ik van Jerry Marzinski gehoord, een psycholoog die experimenteerde met psychiatrische patiënten in een Amerikaanse gevangenis. Hij kon uiteindelijk communiceren met deze entiteiten. ook hij kwam er achter dat deze soort van entiteiten niet hielden van bepaalde passages uit de bijbel. Sjamanen werken ook met entiteiten, echter de westerse geneeskunde heeft hier geen oren naar. Jerry werd ook op het matje geroepen. Nu is hij veilig, gepensioneerd en gaat een boek schrijven. Dus dit is geen pacebo, dit is realiteit. Nu is het wel de vraag, wat gebeurt er als je bijbelse teksten gebruikt, haal je er weer een andere entiteit van een andere categorie erbij? Want deze entiteit is superkeurder en de “lagere”entiteiten zijn als de dood voor deze, anders zouden ze zich niet laten wegjagen.

   Beantwoorden
   • Seth-3

    Hoi Rob, ja als je ook op youtube ‘demons cast out’ tikt kom je ook vergelijkbare dingen tegen. Maar het is gewoon niet te vertrouwen denk ik. Die ‘heilige’ geest is gewoon hetzelfde als kundalini: beide kunnen ongecontroleerde uitspattingen bevatten, lachen en omvallen etc. De gristenen hebben ook nog zoiets als ‘tongentaal’. Micky’s artikelen die hij noemde zal misschien wat kunnen verhelderen. ik vind de bijbel een slecht moreel boek, waarom zouden die entiteiten/demonen wegvluchten door het oproepen van bijbelpassages? Dat boek zelf is gechanneled door entiteiten met kwade bedoelingen. En jammer dat de westerse geneeskunde sjamanen wegzetten met hun talrijke kennis. En bepaalde psychische stoornissen zijn idd bezetenheid en ik geloof dat schizofrenie gewoon daadwerkelijk stemmen zijn van die entiteiten. Want waarom is het bijna altijd jezelf of anderen kwaad doen?

    Beantwoorden
    • rob

     Hoi Seth,
     Die entiteiten leven van jouw energie. Ze hebben toegang tot je gehele database. Dus als je een keer een slechte herinnering krijgt van vroeger, een nare gebeurtenis, wordt dit waarschijnlijk getriggerd door een entiteit, die daar energie uit haalt. Daarom moet je altijd bedenken of bepaalde gedachten wel van jou zelf zijn of niet. micky heeft daar eerder een artikel over geschreven.

     Beantwoorden
   • Elles

    Ken iemand die zegt dat ze in een psychose Chinees sprak en dat een Chinees (sprekende) binnen de GGZ haar kon verstaan.

    Beantwoorden
 • Ank

  Heerlijke vijftigste show Micky met veel inspiratie.
  Suriname was een prachtig voorbeeld van “de zeezandoorlogen” omdat je je die vorige uitzending kon herinneren en je nu in de praktijk kunt zien wat de gevolgen zijn.
  De uitleg over Pinksteren(kunalini) dmv het kinderkoor was heel goed gevonden en nog te pruimen maar bij het zingen van de LIEDEREN te Biddinghuizen kreeg dezelfde beklemming die ik voelde toen mijn man en ik jaren geleden uit respect voor mijn ouders nog wel eens met hen mee gingen naar de kerk, vat op mij, wat het opwekkende liedje daarna niet helemaal weg kon werken.

  Beantwoorden
 • ria

  Tot een jaar of 14 moest ik naar de kerk. Ging samen met een vriendin, in de kerk aangekomen renden we onder aanzwellende klanken van Bach orgelmuziek naar het achtergedeelte waar aan de zijkant hoge kerkbanken waren , bereikbaar via allerlei kleine trappetjes, alleen je hoofd was nog zichtbaar. Na 10 min. kregen we geheid de slappe lach tot grote woede van mijn moeder die beneden op een stoeltje zat en vurige blikken onze richting wierp wat de zaak alleen nog maar erger maakte. De rest van de dienst lagen we totaal verslapt op de vloer alleen maar bezig onze lach te dempen met zakdoekjes. Nou weet ik wel dat het de “slappe lach” leeftijd is, maar evengoed kan het een tijdelijke bezetenheid zijn geweest. Wij hebben ook jarenlang onder de oudste plafonschildering van de kerk gezeten, het naakte torso van Jezus op een ramskop, wat door een verslaggever van onze regio tv. werd verklaard als “Jezus in kleermakerszit”, haha!!!.

  Beantwoorden
 • Elles

  Ben halverwege. Zeespiegelstijging dmv zandwinning, wat een voor de hand liggende logica, zo vlak voor je snufferd dat het te simpel lijkt om waar te zijn, maar dan klopt het natuurlijk als een bus. Scherp Mickey bedankt.

  Beantwoorden
 • Elles

  https://nl.metrotime.be/2019/06/14/must-read/dit-zijn-de-gevaren-van-meditatie/
  Van een mainstream bron, maar ik plaats hem toch maar, zelf mediteer ik af en toe en merk er weinig van.

  Beantwoorden
 • guuz

  Mijlpaal…..

  Beantwoorden
 • guuz

  Geen tijd voor flauwe kul
  Reis CO2 nul…..

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   En daarom rijden wij onze paarden naar de saloon Guuz, CO2 nul, alleen wat methaan, wat zadelpijn en wat andere ongein, maar wel fijn dat kimaatneutraal dronken zijn…. 😉

   Beantwoorden
 • Bas

  Thx again @Mick, ik snatch de video. Interessant onderwerpen lijstje. Ik hoop overigens dat de reclameloze zondag weer wordt ingevoerd bij de NOS, zoals vroegâh!

  Beantwoorden
 • guuz

  …Goeie saloon….

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat is alleen niet een pisbak waar je nu in staat te pissen Guuz, dat is de drinkbak voor de paarden…..

   Beantwoorden
 • Elles

  Misschien moet ik pas reageren als ik de vid helemaal gehoord heb, scheelt in reageren. Bedankt Mickey geweldig. Ook ik heb problemen met mijn ogen door een mislukte lazerbehandeling van het netvlies, 5 weken blind geweest, maar gelukkig waren ze in het Radboud kundiger en mensvriendelijker dus zie ik weer goed met links. Je leert dat er 1 is waar je op moet vertrouwen dat ben je zelf (en voor mij ook die kerel van me)
  Harry Jekkers, ik hou van mij.
  https://youtu.be/JmtPXcsitqs

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Je leert dat er 1 is waar je op moet vertrouwen dat ben je zelf”

   Dat is zeker een goede les/ervaring die je op doet bij fysiek ongemak zoals een visuele handicap. Klinkt ook heftig om een paar weken blind te moeten zijn geweest, daar ben je ongetwijfeld veel sterker uit gekomen Elles door dat te ervaren, en het doet mij goed om te lezen dat inmiddels één oog weer 100 procent is bij jou.

   Bij mij werkt de ervaring juist ook de andere kant op. Mijn visuele handicap is er nog steeds, ik zie met het ene oog 4 en het andere oog 5 procent, en de aandoening (Leber) is zo zeldzaam dat de medische ‘wetenschap’ er eigenlijk ook niets van weet en maar wat doet. Ik ga ooit mijzelf genezen als ik alle lessen en ervaringen die deze handicap mij geschonken heeft geleerd en ervaren heb is mijn overtuiging. Waar het bij mij de andere kant op werkte is dat ik juist moest gaan leren vertrouwen op anderen buiten mijzelf. Omdat ik afhankelijk ben geworden van anderen omdat ik zelf heel veel dingen niet meer kan en zodoende genoodzaakt werd om op anderen buiten mijzelf te bouwen en om dus hulp van buitenaf te kunnen vragen en te accepteren, want samen is niet alleen zei de trainer van All-Stars al eens als wijze woorden 🙂

   Beantwoorden
   • Ria

    Ik vind je ontzettend sterk en dapper..ik zou helemaal in paniek raken..mijn nichtje heeft ook een oogziekte waardoor ze bijna niets meer ziet, en moeder van twee jonge kindjes..dus ik weet van heel dichtbij tegen welke problemen je oploopt.

    Beantwoorden
   • Elles

    Ik heb contact gehad met Barthimeus, een eng kil mens stond me te woord, alleen uit op geld, rekende fors voor zaken die ze niet leverden. Gelukkig is, zoals ik al zei, het met een linkeroog weer goed gekomen, want van hen.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Haha, ja Barthimeus ken ik. Daar heb ik een week gerevalideerd, en daar hoef ik nooit meer te komen gok ik, want ik heb later ruzie met ze gemaakt tot aan de directie aan toe, omdat ze inderdaad alleen maar op geld uit zijn daar en mij producten stuurde met dikke rekeningen waar ik niet om gevraagd had. Ik won 🙂

     Beantwoorden
     • Elles

      Heb ze gelukkig niet nodig. Jij hebt natuurlijk wel, waarschijnlijk vind je die in je omgeving. Je bent en sterk en positief ingesteld iemand, om zo te vertrouwen op zelfgenezing van binnenuit.

      Beantwoorden
 • Heleen

  Top uitzending weer Micky! Gefeliciteerd met deze 50ste editie. Goed werk, waar ik elke keer weer veel aan heb. Dank!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dankje Heleen en zeer graag gedaan!

   Beantwoorden
 • Elles

  Hoe kijken jullie aan tegen 5G, waar hier in de Achterhoek prachtige monumentale bomen voor sneuvelden, waar slagveld diepe sporen van zwaar materieel.

  Beantwoorden
 • Daan

  Fantastisch, dat zandverhaal. Lekker stil houden hoor, dat geeft je tal van voorbeelden van zogenaamde zeespeigelstijging, terwijl in werkelijkheid iets heel anders aan de hand is.
  Zoals zo vaak zie je dat het volk een nep-probleem wordt gepresenteerd (Co2), gepaard gaand met een hoop schuldgevoel enhet straktrekken van de slaven-ketens, terwijl de bovenbazen echte problemen creeeren die vervolgens doodgezwegen worden.
  De documentaire staat overigens gewoon op youtube.
  Bedankt Micky.

  Beantwoorden
 • Ria

  Voor de 2e keer je video over de zeezandroof gedeeld (een half jaar geleden ook al) nu maar hopen dat er een zaadje is gepland.

  Beantwoorden
 • sjaak

  Ik ben geboren in 1954,mijn ouders waren rooms katholiek en aldus werd ik vervolgens met .christelijke richtlijnen door hen grootgebracht.
  Het eerste ritueel wat mij werd toegediend ,ongevraagd natuurlijk, want ik was toen nog niet in staat commentaar te leveren ,was het heilige doopsel en dat om bij voorbaat m’n zieltje te reinigen van het kwade, en dat, terwijl ikzelf natuurlijk van nog geen kwaad wist!! en had toen nog nooit , ook maar het geringste foutje gemaakt. Zo ook het biechtritueel ,zat ik me daar toch allerlei misdragingen te verzinnen en die vervolgens op te biechten om die priester en m’n ouders maar te vrede te stellen; feitelijk leerde ik daardoor perfect acteren en/of met droge ogen leugentjes uitbraken.
  Zo waren er nog tal van zaken die de bedoeling hadden om een behoorlijk christenzoon van mij te maken ,nu……dat is niet gelukt. Toen ik dertig was, zo ongeveer, bekroop mij sterk het gevoel dat ik van die hele mieterse zooi afwilde ,afmoest.
  Ik sprak daar toen met verschillende mensen over die mij duidelijk trachten te maken dat ik me uit kan schrijven uit de gemeentelijke administratie alwaar ik geboekt sta als zijnde rooms-katholiek.Maar ja dat is slechts een dom administratief gegeven wat feitelijk totaal niets over mezelf zegt . Ik vroeg mezelf een poosje af hoe te doen ,hoe te doen, hoe te doen en hoe kon ik mezelf ont-dopen., me los maken van al die indoctrinatie……en ineens had ik het ….. het teruggeven aan hen van wie ik gekregen had en het was een schrikken van het besef dat dat mijn ouders waren, waardoor ik ineens ook de kracht van al die rituelen besefte , want plots had ik een groot probleem, het probleem van hoe in (gods)vredesnaam ga ik hen dat nu vertellen.
  In een helder moment ontstond toen het plan om het kruisje met kettinkje wat ik tijdens het doopritueel van hen ontvangen had officieel aan hen terug te overhandigen .En ja , in mijn hoofd vonden er vele, vele gesprekken met hen plaats van over hoe zo’n gesprek dan zou moeten verlopen en duurde het dan ook nog een jaartje voordat ik de stoute schoenen aantrok . En op die bewuste avond dat ik hen het kruisje teruggaf met de woorden “ik geef jullie het kruis terug want ik kan er niets meer mee” ,gebeurde er eigenlijk maar heel weinig. Mijn vader zei op heel cynische wijze “nu, dan hebben we een heiden in de familie”, en mijn moeder “dat is jammer”, en ik……ik wist verder ook niets meer te zeggen op dat moment , alle bedenksels die al een jaar mijn hoofd hadden gepasseerd waren plots in het niets verdwenen en werd het verder een gewone avond zoals alle andere avonden. Later heb ik hen nog een uitgebreide brief geschreven met waarin tekst en uitleg over mijn handelen daar het zeker niet mijn bedoeling was om hen te kwetsen, ik hou van mijn ouders.Maar ik weet nog heel goed het gevoel van bevrijding daarna, alsof ik ineens heel veel ruimte in mezelf gecreëerd had om vrij te kunnen denken en handelen

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wow… ontzettend bedankt voor het delen van je persoonlijke ervaringen, dat voelt erg krachtig aan, zeker dat symbolische teruggeven van dat kruisje, lijkt een simpele handeling, maar is zeer krachtig een soort van closure met die entiteit/energie die zichzelf god noemt is dat, erg mooi!

   Beantwoorden
 • New World Disorder

  Beter laat dan nooit, nog gefeliciteerd met je 50e gouden ei. Niet goud, maar platina als je het mij vraagt. Ik ga meteen door met de 51e om er geen een te hoeven missen 🙂

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   In één klap/reactie van goud naar platina!! Shit… straks ga ik nog te veel in mijzelf geloven en mijzelf veel te serieus nemen zoals globaal gezien de rest van de complotmedia… 😉

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>