Vijf tekenen van de naderende eindtijd (column)

( 28 )
 • Ank

  Nog eentje die ik de titel mee zou willen geven: De pogingen om mannen te ontmannen gaan onverminderd door.
  https://www.ad.nl/bizar/worden-outfits-van-kant-de-nieuwe-zomermode-voor-mannen~a427a302/

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Fuck…. als dat van de zomer waarheid wordt is dat het zesde en zevende teken tegelijk!! 😉

   Beantwoorden
 • Michelle S.

  Ik zag Lucifer, van de serie Supernatural, voor mij zich kapot lachen met al de mannen in hun skinny jeans en hun fancy kousen. Ook heeft hij eens goed zitten lachen tijdens mijn vegan fase. Ik begrijp het wel, ik zit hier ook te lachen met mezelf terwijl ik stilaan zit samen te smelten met mijn telefoon. Oepsie! Maar hoe dan ook, alweer een top column. Nu telefoon langs de kanten en eens wat nadenken, reflecteren (of hoe je het ook noemt) wat betreft de eindtijd. Bedankt voor het delen, Micky!

  Beantwoorden
 • Ria

  Hilarische column doch met een droevige ondertoon..ps. we vergeten nog het mannen haarknotje. 😉

  Beantwoorden
 • Elles

  Je fleurt mijn dag, Micky. You made my day (voor de Anglofielen)

  Beantwoorden
 • Monique

  Vergeet vooral het HPV vaccin voor mannen niet 😉

  Beantwoorden
 • Elles

  Het is om je te begillen, toch zit er een serieuze ondertoon onder. Absurde aandacht voor uiterlijk

  Beantwoorden
 • Republikein

  Het zit in ons eten.

  Beantwoorden
 • vandevelde

  Prachtig stuk en helemaal met de nagel op de kop goed geschreven.Ik ben geen vegan zal ik ook nooit worden,heb ook geen smarthone ,enkel een oude gsm die enkelnog beld en smst.Verders zie ik mensen nog in real life ,en schrijf ik hun nog brieven ,misschien voor velen hier ouderwets maar ik pas voor de grillen van nu.Ik draag kleren wat ik leuk vind en beslist geen gatenbroeken ook me man niet of me zoon.We zullen wle ouderwets zijn dan maar beter dat dan meegaan met de hippe van nu.Als ik al die zombie;s zie die hele dagen tokkelen op foon ben ik blij dat niet te zijn.Ik heb wel een tv maar kijk er feitelijk nooit naar,staat hier meer voor de sier.Ik ben dagdaagelijks buiten in de natuur zoveel mogelijk weg van de zombie;s die ik elke dag om mij heen zie.

  Beantwoorden
 • Bas

  Omdat ik wel wat met Lucifer heb, wat je beschrijft is de ontmanning @Micky.

  1] Je hoeft niet meer te jagen, dat wordt voor je gedaan.
  2] Je hoeft geen boomstammen meer te zagen, dat wordt voor je gedaan.
  3] In de jaren ’90 kon ik mijn partner niet alleen met de trein laten reizen. Nu geen enkel probleem meer lijkt me, zulke hakjes onder zo’n rokje met de krullen tot over de kont. De ‘mannen’ hebben het te druk.
  4] Een verkoopster meld je dat je gaten in principe er zelf wel in kan maken, ze hoeven er niet al meteen in te zitten. Een keer raden wat ze in aanbod heeft. Nog eens proberen.
  5] Ontwerper is dan ook meestal geen mannenberoep. Er zijn bekende mannen hoor, hebben ook kinderen etc maar het is wel een apart slag. Sjaaltjes bv.

  Vooral #meToo was een aanval op mannelijkheid; alle mannen waren in principe fout. Incorrecte gedachte vind ik dat.

  De ‘mannelijke man’ zoals Putin, die van alles kan, zelfs vlinderslag in een open meer. Daar hebben mietjes een hekel aan. Steken ze zelf zo schraal bij af, als ze zelf alleen lengte hebben.

  Heb nog wat lucifers weggeven vandaag, meestal geef ik dat soort gasten het rode aanstekertje ;D Maar dit was een mannelijke man, had een latijns amerikaanse cel overleefd waar hij een tijd zat.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nee daar ging de colum niet over

   Beantwoorden
 • vakkenvuller

  De skinny jeans is in feite niet nieuw. Als we het hebben over nauwsluitende kleding werden er in de middeleeuwen ook majo’s/leggings gedragen door mannen. De Grieken en Romeinen maakten het nog bonter, die liepen in mini-jurkjes. En technologische gadgets, ach in de jaren 80 hadden we ook pacman en dergelijke portable mini-spelcomputers waar de jeugd helemaal bezeten van was.

  Vroeger hadden we geen internet en dus geen social media, maar was je wel de man als je maandagochtend op school kon vertellen in welke discotheek je was en hoeveel wijven je wel niet had versierd. Merkkleding als Ball, Heavy, Crums, Nike, Le Coq etc waren de norm, en die moest je hebben anders hoorde je er niet bij. Dit was zo’n 35 jaar geleden. De eindtijd lijkt geen einde te maken aan zichzelf en aan ons. Maar goed, we zullen het zien.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Lucifer riep tijdens zijn hemeluitvaart niets tegen God over Pacman, Romeinen, wijven in de discotheek of merkkleding, het ging om bovenstaande vijf tekenen, dus 35 jaar terug was er nog lang geen naderende eindtijd! 😉

   Beantwoorden
  • rob

   In een rokje rondlopen is eigenlijk wel goed voor je ballen,,, uuuhhh sorry ….voor de zaadproductie, maar anno deze tijd met een rokje rondlopen? Dan maar een broek die de edele delen meer “vrijheid en koeling” geven.

   Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Voor diegenen die denken dat ik serieus ben over een eindtijd, wil ik even verduidelijken dat ik dat niet ben, ik heb niets met die flauwekul, even in het algemeen, scheelt mij een hoop mailtjes en reacties beantwoorden waar mensen ingaan op die eindtijd. Meestal als er (column) achter een titel staat dan betekent dat (voor mij) dat ik niet alles serieus bedoel in zo’n geschreven stuk.

  Beantwoorden
 • Elles

  Even of topic
  Hier een link van de Opstandelingen NPO 1. Voor de weinigen die nog geloven dat we een een democratische rechtstaat wonen. Sophie Hillebrand in maffia dorp Bergen aan zee.

  https://www.uitzending.net/gemist/458450/Nederland-1/Opstandelingen.html

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik laat ‘m voor deze keer staan, maar ik wil even malden dat het hier geen forum us voor het geval dat je dat (nog) niet wist. Discussies voeren en informatie delen wat met onderwerpen uit artikelen of shows te maken heeft is geen enkel probleem, maar ik trek een lijn bij off topic zomaar van alles melden en delen wat geen ruk met bewustwording te maken heeft zoals deze link (al heb ik niet de behoefte het te gaan kijken).

   Ook dus weer even in het algemeen voor diegenen die deze website nog niet al te lang kennen en wellicht denken dat dit wel een forum is.

   Beantwoorden
 • Serkan de Vries

  Luister is je infantiele incompetente conservatieve gedrocht dat zichzelf de stuipen op het lijf jaagt vanwege wat morele veranderingen die eraan komen. Geloof het of niet je achterlijke kankertiet met het ebolaaidsmalaria-virus, maar de hele lgbtq agenda maakt deel uit van een groter plan om de wereld voor eens en voor altijd te veranderen. De oorzaak van al het onheil en chaos op deze wereld is door toedoen van valse ego’s die leunen op belachelijke normen en waarden die ons leven, de wereld, en de gehele mensheid naar de tyfus helpen. Ontdoe je van je ego en draag gewoon dat sexy leren broekje die je altijd heb willen dragen lulletje. Laat is wat haar op je oude mannen verlepte balzak groeien en laat je niet door je stoere vriendjes vertellen wat nou stoer is of niet je klote tyfus kanker tering meeloper!

  de Groeten,
  een bewonderaar
  xxx

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Vergeet niet dat God het zo bedoeld heeft, die eindtijd. Gewoon lekker achterover zitten met een pot bier & chips en wachten tot Jezus terugkeert om ons te redden (dit is uiteraard niet te verwarren met de ascentie die toch écht binnenkort komt). Aldus, de (gecontroleerde) alternatieve media.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Haha, juist! Veel versnaperingen inslaan en genieten van die poppenkast! 🙂

   En niet te vergeten de lang verwachte maar nog niet gekomen komst van planeet Nibiru, en de nieuwe uit het Corey Goode en Wilcock kamp: de Solar Flash!! Jippie de Solar Flash!! Zin an!!! We hoeven niet meer aan en in onszelf te werken, we hoeven niet als individu in actie te komen, we kunnen lekker achter over leunend wachten op de Solar Flash, en dan zijn we allemaal verlichte supermensen, in één flash, uiteraard niet te verwarren met de ascentie haha.
   Fuck ik voel een column aankomen als ik te lang nadenk over die lulverhalen over de solar flash…. 😉

   Beantwoorden
  • Elles

   Maar Jezus of de ascentie mogen wel opschieten. Mijn bier verschraalt en mijn chips is niet meer te vreten.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Ik ga ervan uit dat Jezus bier meeneemt Elles. Of…. geldt het oude gezegde “in de hem is geen bier, want waarvoor anders kwam Jezus hier?” nog steeds… dan moeten we van te voren even wat kratjes hamsteren in dat geval 😉

    Beantwoorden
    • Elkes

     En niet laten verschralen , dat is pas Zonde. Mochten we de. ascentie toch gemist hebben, kunnen we nog altijd op you tube terugkijken

     Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>