Vijf tekenen van de naderende eindtijd (column)

28
Reageer op dit artikel

14 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ank

Nog eentje die ik de titel mee zou willen geven: De pogingen om mannen te ontmannen gaan onverminderd door.
https://www.ad.nl/bizar/worden-outfits-van-kant-de-nieuwe-zomermode-voor-mannen~a427a302/

Michelle S.

Ik zag Lucifer, van de serie Supernatural, voor mij zich kapot lachen met al de mannen in hun skinny jeans en hun fancy kousen. Ook heeft hij eens goed zitten lachen tijdens mijn vegan fase. Ik begrijp het wel, ik zit hier ook te lachen met mezelf terwijl ik stilaan zit samen te smelten met mijn telefoon. Oepsie! Maar hoe dan ook, alweer een top column. Nu telefoon langs de kanten en eens wat nadenken, reflecteren (of hoe je het ook noemt) wat betreft de eindtijd. Bedankt voor het delen, Micky!

Hilarische column doch met een droevige ondertoon..ps. we vergeten nog het mannen haarknotje. 😉

Elles

En de botox and fillers, ook voor jonge mannen

Zucht.. :-S

Ikke

The hipster.,.pfff

Elles

Je fleurt mijn dag, Micky. You made my day (voor de Anglofielen)

Monique

Vergeet vooral het HPV vaccin voor mannen niet 😉

Elles

Het is om je te begillen, toch zit er een serieuze ondertoon onder. Absurde aandacht voor uiterlijk

Republikein

Het zit in ons eten.

vandevelde

Prachtig stuk en helemaal met de nagel op de kop goed geschreven.Ik ben geen vegan zal ik ook nooit worden,heb ook geen smarthone ,enkel een oude gsm die enkelnog beld en smst.Verders zie ik mensen nog in real life ,en schrijf ik hun nog brieven ,misschien voor velen hier ouderwets maar ik pas voor de grillen van nu.Ik draag kleren wat ik leuk vind en beslist geen gatenbroeken ook me man niet of me zoon.We zullen wle ouderwets zijn dan maar beter dat dan meegaan met de hippe van nu.Als ik al die zombie;s zie die hele dagen tokkelen op… Lees verder »

Bas

Omdat ik wel wat met Lucifer heb, wat je beschrijft is de ontmanning @Micky. 1] Je hoeft niet meer te jagen, dat wordt voor je gedaan. 2] Je hoeft geen boomstammen meer te zagen, dat wordt voor je gedaan. 3] In de jaren ’90 kon ik mijn partner niet alleen met de trein laten reizen. Nu geen enkel probleem meer lijkt me, zulke hakjes onder zo’n rokje met de krullen tot over de kont. De ‘mannen’ hebben het te druk. 4] Een verkoopster meld je dat je gaten in principe er zelf wel in kan maken, ze hoeven er niet… Lees verder »

vakkenvuller

De skinny jeans is in feite niet nieuw. Als we het hebben over nauwsluitende kleding werden er in de middeleeuwen ook majo’s/leggings gedragen door mannen. De Grieken en Romeinen maakten het nog bonter, die liepen in mini-jurkjes. En technologische gadgets, ach in de jaren 80 hadden we ook pacman en dergelijke portable mini-spelcomputers waar de jeugd helemaal bezeten van was. Vroeger hadden we geen internet en dus geen social media, maar was je wel de man als je maandagochtend op school kon vertellen in welke discotheek je was en hoeveel wijven je wel niet had versierd. Merkkleding als Ball, Heavy,… Lees verder »

rob

In een rokje rondlopen is eigenlijk wel goed voor je ballen,,, uuuhhh sorry ….voor de zaadproductie, maar anno deze tijd met een rokje rondlopen? Dan maar een broek die de edele delen meer “vrijheid en koeling” geven.

Elles

Even of topic
Hier een link van de Opstandelingen NPO 1. Voor de weinigen die nog geloven dat we een een democratische rechtstaat wonen. Sophie Hillebrand in maffia dorp Bergen aan zee.

https://www.uitzending.net/gemist/458450/Nederland-1/Opstandelingen.html

Luister is je infantiele incompetente conservatieve gedrocht dat zichzelf de stuipen op het lijf jaagt vanwege wat morele veranderingen die eraan komen. Geloof het of niet je achterlijke kankertiet met het ebolaaidsmalaria-virus, maar de hele lgbtq agenda maakt deel uit van een groter plan om de wereld voor eens en voor altijd te veranderen. De oorzaak van al het onheil en chaos op deze wereld is door toedoen van valse ego’s die leunen op belachelijke normen en waarden die ons leven, de wereld, en de gehele mensheid naar de tyfus helpen. Ontdoe je van je ego en draag gewoon dat… Lees verder »

New World Disorder

Vergeet niet dat God het zo bedoeld heeft, die eindtijd. Gewoon lekker achterover zitten met een pot bier & chips en wachten tot Jezus terugkeert om ons te redden (dit is uiteraard niet te verwarren met de ascentie die toch écht binnenkort komt). Aldus, de (gecontroleerde) alternatieve media.

Elles

Maar Jezus of de ascentie mogen wel opschieten. Mijn bier verschraalt en mijn chips is niet meer te vreten.