De ComplotConcurrent – Uitzending 51 “MK MH17 ULTRA” (22-6-2019)

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Elkes
2 jaren geleden

Potdomme heb ik daar voor niets in de vissenogen van die Pauw zitten turen, niet voor mijn lol. Misschien vind je deze persoonlijke reactie beter te pruimen, ik hoor het wel. Ben 63 en heb in de 60er jaren alle kinderziektes gehad, je bent er de rest van je leven van af. Heerlijk was het om in je bed te liggen, terwijl je klasgenoten over hun rekenwerk of taalschriftje gebogen zaten en vertroeteld te worden door je moeder. Nu moet alles snel, snel. snel, zelfs een kind mag geen tijd verliezen lijkt het wel. Kinderen uit West Indië die naar… Lees verder »

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Elkes

Heb het idee dat mensen dat kwijt zijn, zo lang geleden is dat toch niet? Waar zijn alle oma’s en opa’s?

Elles
2 jaren geleden

Over HPV vaccinatie toch?

Dennis
11 maanden geleden

Zucht
http://konfrontatie.nl/blog/rusland-bashen-werkt-averechts
Ik zeg: George Soros > Jezuiten > The black pope/pindar

Last edited 11 maanden geleden by Dennis