Conservatieve mindcontrol (mijn artikel over transgenders)

29
Reageer op dit artikel

10 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
KlaasDenHelder

//Voor mij persoonlijk geldt de regel ‘doe wat je wilt, als dat niet ten kosten gaat van anderen’.//

En daar ligt precies het gevaar. Er zijn al voorbeelden bekend waarbij mensen de tolerantie misbruiken.

Mannen die zeggen zich te indentificeren als vrouw en zich daarmee toegang verschaffen tot dames doucheruimtes en daarmee een verdedigende reactie uitlokken van ouder met jonge dochters

Mannen die zeggen zich te identificeren als vrouw, of zelf hormoonpreparaten slikken om de gendertransformatie in gang te zetten en vervolgens de vrouwensporten volledig domineren en wereldrecords zo scherp te stellen dat “geboren vrouwen” daar nooit meer aan kunnen komen

Freeflip

Beste Micky. Iedereen moet inderdaad doen wat hij/zij/het moet doen. Ik oordeel daar net zo min over. Echter, zoals ik de ‘agenda’ begrijp gaat het hier over de uitroeing van de mensheid, zie de Georgia Guidestones. En op een andere manier, verandering van de mens in deze vorm, om hem te transformeren in een androgyne wezen die zich dus niet meer kan voortplanten (Aldous Huxley). Er is nog veel meer over te zeggen maar iedereen kan daar zelf over lezen.

Het gaat mij niet om de volwassen trans (trouwens het aantal zelfmoorden onder transgenders is erg hoog, omdat het ze niet brengt wat ze er van verwachtte) maar om de kinderen die op jong leeftijd al geindoctrineerd worden op school “je kunt kiezen wat je wilt zijn, homo, lesbisch, trans enz” nee daar kies je niet voor je wordt zo geboren het is zo verwarrend voor kinderen, laten we ons eens afvragen hoe het komt dat nu zoveel kinderen zich transgender voelen, “vaccinatie’s” misschien? En stop kinderen aub niet op jonge leeftijd al vol met hormonen, richt geen schade aan… Lees verder »

Freeflip

Als antwoord op Ria en ook nav mijn idee hierover. Indoctrinatie via mode, tv, spelletjes, films, noem maar op, ook ‘verborgen’ boodschappen in deze media. Praatgroepjes met kleuters van vier, wat ze willen zijn. Zou ook aan vaccinaties kunnen liggen, weet jij veel wat er nog meer voor troep in zit.

Inanna Nornen

Do what thou wilt. Every man and woman is a star! Je begint het te begrijpen 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=Jq-10qBPm0g&list=PLzlFCz3CI9oD91G8n9dedAp63zB6HChNb&index=8…… Er is wel degelijk een agenda gaande voor het vernietigen van de puur vrouwelijke en mannelijke energie, tot we allemaal een soort van eenheidsworst zijn..een heel slap aftreksel van “noch man nog vrouw”….

Michelle S.

Ik merk dat op bij mezelf. Ik besef het meer en meer dat ik me te veel zorgen (angst) aan het maken ben (m.a.w. reactie). Ik blijf bij mijn meningen zoals ik het niet eerlijk vind als een man veranderd in een vrouw en mee doet in vrouwen competitie. En daar blijf het dan ook bij. Als ik mezelf dan betrap dat ik mezelf te serieus neem tijdens zo’n gesprek, dan weet ik het weer: ze zijn hier ook maar om alles en nog wat te ervaren. Good for them! En oh ja, wat is er al niet eerlijk, eh.… Lees verder »

Monique

Ik vind de LHBT agenda er eigenlijk best heel gezellig uitzien 😉

http://www.geenflikkertedoen.nl/

Elles

Ben het met je eensMickey, verbaas me alleen alle aandacht die er van de MSM en Alternatieven naar gender uitgaat, hoe je van een probleem dat een kleine groep mensen aangaat op kan pompen tot grote proporties, alles wat je aandacht geeft groeit, dus niet te veel over nadenken zou ik zeggen.

vakkenvuller

Voor satire kijk ik meestal op Nieuwspaal en hier op IR. Voor wat serieuzer nieuws naar Niburu.co. En voor de waarheid kijk ik nergens naar want deze bestaat namelijk niet in deze klote wereld doordrenkt met complete BS, leugens & manipulaties.

Bas

Zomaar een observatie; ik denk dat het meer de LGBTQIAPN agenda is dan de specifieke pansexele transgender in de ‘alt’ (independent) media. Of wat dan ook achter die agenda zit. Vrouwen wilden al langer meer gelijke rechten, gelijke rechten voor LGBTQIAPN is zeg maar iets wat op herhaling is. Was er ondertussen ook niet zoiets als de Transgender Games? Dus ik weet het goed gemaakt. Weg met het vrouwenvoetbal, gewoon unisex teams, zijn er ook geen problemen met ladyboys die met de meiden willen meedoen (denk Martina Navratilova en de chiners), en dat er dan gesproken wordt over oneerlijke competitie.… Lees verder »