Conservatieve mindcontrol (mijn artikel over transgenders)

Abonneer
Abonneren op
29 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
KlaasDenHelder
2 jaren geleden

//Voor mij persoonlijk geldt de regel ‘doe wat je wilt, als dat niet ten kosten gaat van anderen’.// En daar ligt precies het gevaar. Er zijn al voorbeelden bekend waarbij mensen de tolerantie misbruiken. Mannen die zeggen zich te indentificeren als vrouw en zich daarmee toegang verschaffen tot dames doucheruimtes en daarmee een verdedigende reactie uitlokken van ouder met jonge dochters Mannen die zeggen zich te identificeren als vrouw, of zelf hormoonpreparaten slikken om de gendertransformatie in gang te zetten en vervolgens de vrouwensporten volledig domineren en wereldrecords zo scherp te stellen dat “geboren vrouwen” daar nooit meer aan kunnen… Lees verder »

Freeflip
2 jaren geleden

Beste Micky. Iedereen moet inderdaad doen wat hij/zij/het moet doen. Ik oordeel daar net zo min over. Echter, zoals ik de ‘agenda’ begrijp gaat het hier over de uitroeing van de mensheid, zie de Georgia Guidestones. En op een andere manier, verandering van de mens in deze vorm, om hem te transformeren in een androgyne wezen die zich dus niet meer kan voortplanten (Aldous Huxley). Er is nog veel meer over te zeggen maar iedereen kan daar zelf over lezen.

Ria
2 jaren geleden

Het gaat mij niet om de volwassen trans (trouwens het aantal zelfmoorden onder transgenders is erg hoog, omdat het ze niet brengt wat ze er van verwachtte) maar om de kinderen die op jong leeftijd al geindoctrineerd worden op school “je kunt kiezen wat je wilt zijn, homo, lesbisch, trans enz” nee daar kies je niet voor je wordt zo geboren het is zo verwarrend voor kinderen, laten we ons eens afvragen hoe het komt dat nu zoveel kinderen zich transgender voelen, “vaccinatie’s” misschien? En stop kinderen aub niet op jonge leeftijd al vol met hormonen, richt geen schade aan… Lees verder »

Freeflip
2 jaren geleden
Reply to  Ria

Als antwoord op Ria en ook nav mijn idee hierover. Indoctrinatie via mode, tv, spelletjes, films, noem maar op, ook ‘verborgen’ boodschappen in deze media. Praatgroepjes met kleuters van vier, wat ze willen zijn. Zou ook aan vaccinaties kunnen liggen, weet jij veel wat er nog meer voor troep in zit.

Freeflip
2 jaren geleden

Voor de goede orde, ik ben niet bang. Ik schrijf alleen op wat één van de agenda’s misschien is. En je hebt helemaal gelijk dat de grootste achterliggende agenda wel mind control is om mensen angstig te maken en tegen elkaar uit te spelen. Het doel heiligt alle middelen.

Ria
2 jaren geleden

Klopt, een kind is sterk en soepel maar ik heb het nu over zuiver lichamelijke schade, en wat doen hormonen met de hersens van jongeren die hersens zijn nog in de “groei”. Kinderen zijn de toekomst laten we dat niet kapot maken.

2 jaren geleden
Reply to  Ria

Ria, de vraag is niet wat doen hormonen met de hersenen van jonge mensen ,de vraag is wat doen hormonen met mensen. Als ik zo een om me heen kijk , zie ik de meest uiteen lopende, van grappige tot dramatische, gedrag verschijnselen van mensen die getorpedeerd worden door hun eigen hormonen ,iets wat zich zeker niet beperkt tot alleen de hersentjes en zich zeer zeker ook niet beperkt tot de leeftijd van mensen .Het zogeheten “rose-brillen-verschijnsel is er echt een van alle leeftijden die je echt niet uit angst kunt focussen op “de jongeren”. Ongetwijfeld ,of zelfs hopelijk, zul… Lees verder »

Ria
2 jaren geleden
Reply to  sjaaak

Natuurlijk Sjaak gingen ook mijn hormonen op de loop, en hoe, maar mijn hormonen storm kwam niet van ingenomen pilletjes die ik voor de pupertijd al kreeg… 😉

Ria
2 jaren geleden
Reply to  Ria

Mooi verhaal Sjaak..maar bij “schade” bedoel ik niet hormoontjes die door het lichaam gieren maar letterlijke schade zoals alcohol misbruik bij jongeren schade aan de hersens geeft, zoals bij kinderen die Retalin gebruiken waardoor hun empathisch vermogen zich niet ontwikkeld…

Monique
2 jaren geleden
Reply to  Ria

Ik heb er al eens eerder over gelezen dat vaccinaties een rol zouden kunnen spelen in het hele transgendercircus. Dat is echt niet heel gek om te bedenken. De stoffen die in vaccinaties zitten halen rare toeren uit met je hersenen en dus waarschijnlijk ook met je hormonen. Verder ben ik het geheel eens met Micky. Het is voor mijn gevoel ook vooral allemaal angst en verdeel en heers..

Inanna Nornen
2 jaren geleden

Do what thou wilt. Every man and woman is a star! Je begint het te begrijpen 🙂

Ria
2 jaren geleden

https://www.youtube.com/watch?v=Jq-10qBPm0g&list=PLzlFCz3CI9oD91G8n9dedAp63zB6HChNb&index=8…… Er is wel degelijk een agenda gaande voor het vernietigen van de puur vrouwelijke en mannelijke energie, tot we allemaal een soort van eenheidsworst zijn..een heel slap aftreksel van “noch man nog vrouw”….

Ria
2 jaren geleden

Voor mij is dit niet zomaar een vidiootje..Passio is mijn grote held 😉 voor mij persoonlijk heeft realiteit niets te maken met angst maar alles met niet “wegkijken” ik kan dat gewoonweg niet. 🙂

Ria
2 jaren geleden

Ja ja..ik weet wat Passio zegt, het is een waarheid als een koe, ik ben het ook helemaal met je eens als het volwassene betreft, zefs skinny yeans en happy socks brengen mij niet van stuk..maar deze transgender agenda is vn gericht op kinderen, en van kinderen blijf je af..simpeler kan ik het niet zeggen.

Michelle S.
2 jaren geleden

Ik merk dat op bij mezelf. Ik besef het meer en meer dat ik me te veel zorgen (angst) aan het maken ben (m.a.w. reactie). Ik blijf bij mijn meningen zoals ik het niet eerlijk vind als een man veranderd in een vrouw en mee doet in vrouwen competitie. En daar blijf het dan ook bij. Als ik mezelf dan betrap dat ik mezelf te serieus neem tijdens zo’n gesprek, dan weet ik het weer: ze zijn hier ook maar om alles en nog wat te ervaren. Good for them! En oh ja, wat is er al niet eerlijk, eh.… Lees verder »

Monique
2 jaren geleden

Ik vind de LHBT agenda er eigenlijk best heel gezellig uitzien 😉

http://www.geenflikkertedoen.nl/

Elles
2 jaren geleden

Ben het met je eensMickey, verbaas me alleen alle aandacht die er van de MSM en Alternatieven naar gender uitgaat, hoe je van een probleem dat een kleine groep mensen aangaat op kan pompen tot grote proporties, alles wat je aandacht geeft groeit, dus niet te veel over nadenken zou ik zeggen.

vakkenvuller
2 jaren geleden

Voor satire kijk ik meestal op Nieuwspaal en hier op IR. Voor wat serieuzer nieuws naar Niburu.co. En voor de waarheid kijk ik nergens naar want deze bestaat namelijk niet in deze klote wereld doordrenkt met complete BS, leugens & manipulaties.

Bas
2 jaren geleden

Zomaar een observatie; ik denk dat het meer de LGBTQIAPN agenda is dan de specifieke pansexele transgender in de ‘alt’ (independent) media. Of wat dan ook achter die agenda zit. Vrouwen wilden al langer meer gelijke rechten, gelijke rechten voor LGBTQIAPN is zeg maar iets wat op herhaling is. Was er ondertussen ook niet zoiets als de Transgender Games? Dus ik weet het goed gemaakt. Weg met het vrouwenvoetbal, gewoon unisex teams, zijn er ook geen problemen met ladyboys die met de meiden willen meedoen (denk Martina Navratilova en de chiners), en dat er dan gesproken wordt over oneerlijke competitie.… Lees verder »