Conservatieve mindcontrol (mijn artikel over transgenders)

( 29 )
 • KlaasDenHelder

  //Voor mij persoonlijk geldt de regel ‘doe wat je wilt, als dat niet ten kosten gaat van anderen’.//

  En daar ligt precies het gevaar. Er zijn al voorbeelden bekend waarbij mensen de tolerantie misbruiken.

  Mannen die zeggen zich te indentificeren als vrouw en zich daarmee toegang verschaffen tot dames doucheruimtes en daarmee een verdedigende reactie uitlokken van ouder met jonge dochters

  Mannen die zeggen zich te identificeren als vrouw, of zelf hormoonpreparaten slikken om de gendertransformatie in gang te zetten en vervolgens de vrouwensporten volledig domineren en wereldrecords zo scherp te stellen dat “geboren vrouwen” daar nooit meer aan kunnen komen

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ja, en als mijn opa een meisje was geweest dan was hij mijn oma geweest….

   De meesten sport is sowieso doorgestoken kaart voor het geval je dat nog niet wist. Doping, omkoperij, match fixing, en nog heel veel meer doping en vals spelerij. Daar hadden we al die tijd geen transgenders voor nodig volgens mij… 🙂

   En viespeuken houd je altijd. Die zijn er al zolang de mensheid hier op Aarde is.

   Beantwoorden
 • Freeflip

  Beste Micky. Iedereen moet inderdaad doen wat hij/zij/het moet doen. Ik oordeel daar net zo min over. Echter, zoals ik de ‘agenda’ begrijp gaat het hier over de uitroeing van de mensheid, zie de Georgia Guidestones. En op een andere manier, verandering van de mens in deze vorm, om hem te transformeren in een androgyne wezen die zich dus niet meer kan voortplanten (Aldous Huxley). Er is nog veel meer over te zeggen maar iedereen kan daar zelf over lezen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Als je het mij vraagt, en ik heb daar velen malen over geschreven, dan slaat die zogenaamde uitroeiing agenda nergens op, pure fearporn. Mind control om mensen angstig te maken en tegen elkaar uit te spelen.

   Beantwoorden
 • Ria

  Het gaat mij niet om de volwassen trans (trouwens het aantal zelfmoorden onder transgenders is erg hoog, omdat het ze niet brengt wat ze er van verwachtte) maar om de kinderen die op jong leeftijd al geindoctrineerd worden op school “je kunt kiezen wat je wilt zijn, homo, lesbisch, trans enz” nee daar kies je niet voor je wordt zo geboren het is zo verwarrend voor kinderen, laten we ons eens afvragen hoe het komt dat nu zoveel kinderen zich transgender voelen, “vaccinatie’s” misschien? En stop kinderen aub niet op jonge leeftijd al vol met hormonen, richt geen schade aan die niet meer terug gedraaid kan worden.

  Beantwoorden
  • Freeflip

   Als antwoord op Ria en ook nav mijn idee hierover. Indoctrinatie via mode, tv, spelletjes, films, noem maar op, ook ‘verborgen’ boodschappen in deze media. Praatgroepjes met kleuters van vier, wat ze willen zijn. Zou ook aan vaccinaties kunnen liggen, weet jij veel wat er nog meer voor troep in zit.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Angst, angst, angst en nog eens angst….!

    Beantwoorden
    • Freeflip

     Voor de goede orde, ik ben niet bang. Ik schrijf alleen op wat één van de agenda’s misschien is. En je hebt helemaal gelijk dat de grootste achterliggende agenda wel mind control is om mensen angstig te maken en tegen elkaar uit te spelen. Het doel heiligt alle middelen.

     Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ook dat valt wel mee. Kinderen zijn alles behalve dom, het zijn de bange angstige volwassenen die vanuit de mind redeneren dat kinderen dom zijn en zich het transgender zijn laten aanpraten, uitzonderingen daargelaten. Plus ze worden al vanaf peuter af aan geindoctrineerd met sinterklaas, school, klimaatverandering, jeugdjournaal, religie, Matrix ideologie, et cetera, en toch overleven kinderen het, tenminste… ik heb het overleefd, jij volgens mij ook, en iedereen die dit leest ook… kinderen zijn alles behalve dom en zeker niet zo angstig als de meesten volwassenen.

   Beantwoorden
   • Ria

    Klopt, een kind is sterk en soepel maar ik heb het nu over zuiver lichamelijke schade, en wat doen hormonen met de hersens van jongeren die hersens zijn nog in de “groei”. Kinderen zijn de toekomst laten we dat niet kapot maken.

    Beantwoorden
    • sjaaak

     Ria, de vraag is niet wat doen hormonen met de hersenen van jonge mensen ,de vraag is wat doen hormonen met mensen. Als ik zo een om me heen kijk , zie ik de meest uiteen lopende, van grappige tot dramatische, gedrag verschijnselen van mensen die getorpedeerd worden door hun eigen hormonen ,iets wat zich zeker niet beperkt tot alleen de hersentjes en zich zeer zeker ook niet beperkt tot de leeftijd van mensen .Het zogeheten “rose-brillen-verschijnsel is er echt een van alle leeftijden die je echt niet uit angst kunt focussen op “de jongeren”. Ongetwijfeld ,of zelfs hopelijk, zul je jezelf ook wel momenten herinneren dat je hormonen door je aderen gieren; op het moment zelf is dat fantastisch, maar waarover je dan later pas beseft dat het lijkt alsof je alle rede verloren had…..Maar dat is lang zo eng niet als dat het lijkt , het overkomt zo’n beetje wel iedereen .Mijn’s inzien’s hebben we het hier over de reproductie-energie van moeder aarde, die even het “normale” stuur van mensen als het ware even overneemt om die reproductie “even” te bewerkstelligen en eigenlijk heeft dat maar heel weinig te maken met de hersenen, dat wil zeggen de hersenen maken dat we een soort van toeschouwer worden in een proces waar we maar heel weinig verstandelijke invloed op kunnen uitoefenen. Als er al ergens veel van is ,is het wel zaad en dat niet alléén van mensen . Het is de vermaterialiserings-energie van de aarde ,en da’s echt een hele sterke ,die ook voor de toekomst niet zomaar is kapot te maken.

     Beantwoorden
     • Ria

      Natuurlijk Sjaak gingen ook mijn hormonen op de loop, en hoe, maar mijn hormonen storm kwam niet van ingenomen pilletjes die ik voor de pupertijd al kreeg… 😉

      Beantwoorden
      • Ria

       Mooi verhaal Sjaak..maar bij “schade” bedoel ik niet hormoontjes die door het lichaam gieren maar letterlijke schade zoals alcohol misbruik bij jongeren schade aan de hersens geeft, zoals bij kinderen die Retalin gebruiken waardoor hun empathisch vermogen zich niet ontwikkeld…

       Beantwoorden
    • Monique

     Ik heb er al eens eerder over gelezen dat vaccinaties een rol zouden kunnen spelen in het hele transgendercircus. Dat is echt niet heel gek om te bedenken. De stoffen die in vaccinaties zitten halen rare toeren uit met je hersenen en dus waarschijnlijk ook met je hormonen. Verder ben ik het geheel eens met Micky. Het is voor mijn gevoel ook vooral allemaal angst en verdeel en heers..

     Beantwoorden
 • Inanna Nornen

  Do what thou wilt. Every man and woman is a star! Je begint het te begrijpen 🙂

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Do what thou wilt should be the half of the law 😉

   Beantwoorden
 • Ria

  https://www.youtube.com/watch?v=Jq-10qBPm0g&list=PLzlFCz3CI9oD91G8n9dedAp63zB6HChNb&index=8…… Er is wel degelijk een agenda gaande voor het vernietigen van de puur vrouwelijke en mannelijke energie, tot we allemaal een soort van eenheidsworst zijn..een heel slap aftreksel van “noch man nog vrouw”….

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Die agenda’s zijn er al millennia lang. Daar ben ik van op de hoogte, dat is niet iets nieuws wat ik van een YouTube videootje hoef te leren. Ik leef echter niet vanuit angst, maar ik ga uit van de menselijke (innerlijke) kracht en wijsheid. ‘Ze’ kunnen nog zo veel agenda’s, ideeën en weet ik veel wat hebben om van alles met ‘ons’ te doen, dat wil nog niet zeggen dat zulke plannetjes slagen. Want het gaat niet uit van de menselijke kracht, wijsheid en multidimensiionaliteit, maar puur vanuit mind energie, en die is zoals lezers van deze site weten beperkt. Ze willen dat, ze willen zus, ze willen zo…. wanneer laten we die angst eens los en gaan we uit van onze eigen kracht? Van reaCtie naar Creatie, het scheelt maar 1 letter, maar is een wereld van verschil qua instelling

   Angst is en blijft de slechtste raadgever.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Wanneer gaan we als ‘wakkere’ mensen eens stoppen met reageren op eventuele plannetjes van ‘zij’ die zogenaamd groter zijn dan ons, en gaan we zelf onze eigen realiteit creëren?

    Dat is hetgeen ik constant zie gebeuren, er wordt maar gereageerd op eventuele evil plannetjes van de elite, maar zelf iets creëren en issues in onszelf oplossen ho maar….

    Beantwoorden
    • Ria

     Voor mij is dit niet zomaar een vidiootje..Passio is mijn grote held 😉 voor mij persoonlijk heeft realiteit niets te maken met angst maar alles met niet “wegkijken” ik kan dat gewoonweg niet. 🙂

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Als Passio je grote held is dan zou ik adviseren eens goed naar hem te luisteren, want hij heeft het in zijn werk ook over ‘doe wat je wilt, als het maar niet ten kosten van anderen gaat’.
      Daar gaat ook dit artikel hierboven over…..
      Wat bedoel je met niet wegkijken?

      Beantwoorden
      • Ria

       Ja ja..ik weet wat Passio zegt, het is een waarheid als een koe, ik ben het ook helemaal met je eens als het volwassene betreft, zefs skinny yeans en happy socks brengen mij niet van stuk..maar deze transgender agenda is vn gericht op kinderen, en van kinderen blijf je af..simpeler kan ik het niet zeggen.

       Beantwoorden
 • Michelle S.

  Ik merk dat op bij mezelf. Ik besef het meer en meer dat ik me te veel zorgen (angst) aan het maken ben (m.a.w. reactie). Ik blijf bij mijn meningen zoals ik het niet eerlijk vind als een man veranderd in een vrouw en mee doet in vrouwen competitie. En daar blijf het dan ook bij. Als ik mezelf dan betrap dat ik mezelf te serieus neem tijdens zo’n gesprek, dan weet ik het weer: ze zijn hier ook maar om alles en nog wat te ervaren. Good for them! En oh ja, wat is er al niet eerlijk, eh. Ik focus me er niet te veel op. Loslaten is dan de boodschap. It’s perfect the way it is, anyways. En voor dat ik het weet zijn de zorgen/angst weg, kan ik terug relaxen zonder me op te fokken. Dan ben ik weer mezelf en is het geen strijd meer als anderen hun zelf zijn. Bedankt voor je artikel, Micky!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   En jij bedankt voor je mooie reactie Michelle!

   Beantwoorden
 • Monique

  Ik vind de LHBT agenda er eigenlijk best heel gezellig uitzien 😉

  http://www.geenflikkertedoen.nl/

  Beantwoorden
 • Elles

  Ben het met je eensMickey, verbaas me alleen alle aandacht die er van de MSM en Alternatieven naar gender uitgaat, hoe je van een probleem dat een kleine groep mensen aangaat op kan pompen tot grote proporties, alles wat je aandacht geeft groeit, dus niet te veel over nadenken zou ik zeggen.

  Beantwoorden
 • vakkenvuller

  Voor satire kijk ik meestal op Nieuwspaal en hier op IR. Voor wat serieuzer nieuws naar Niburu.co. En voor de waarheid kijk ik nergens naar want deze bestaat namelijk niet in deze klote wereld doordrenkt met complete BS, leugens & manipulaties.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Voor wat serieuzer nieuws naar Niburu.co”

   Deze reactie nomineer ik voor beste satirische reactie van 2019!

   Beantwoorden
 • Bas

  Zomaar een observatie; ik denk dat het meer de LGBTQIAPN agenda is dan de specifieke pansexele transgender in de ‘alt’ (independent) media. Of wat dan ook achter die agenda zit.

  Vrouwen wilden al langer meer gelijke rechten, gelijke rechten voor LGBTQIAPN is zeg maar iets wat op herhaling is. Was er ondertussen ook niet zoiets als de Transgender Games?

  Dus ik weet het goed gemaakt. Weg met het vrouwenvoetbal, gewoon unisex teams, zijn er ook geen problemen met ladyboys die met de meiden willen meedoen (denk Martina Navratilova en de chiners), en dat er dan gesproken wordt over oneerlijke competitie.

  Gewoon een eerlijke competitie of tournooi, de coach mag zelf weten wie hij opstelt. Zoals bij korfbal, is dat verplicht 50/50 @Mick? Dat zou je eventueel in een overgangsperiode kunnen gebruiken.

  De dames zagen er gisteren redelijk vrouwelijk uit, de verhoudingen van de keepster waren wat offset, maar dat zal wel zijn waarom ze keepster werd.

  Het VS leger is een mooi voorbeeld van hoe het niet moet. Wel/niet de trannies binnenlaten, maar vooral Chelsea Manning. Hij was een held, maar de conservatieve stemmers gingen los omdat de overheid zijn operaties en medicijnen betaalde terwijl Chelsea in gevangenschap was. Geen problemen met het opsluiten van een oorlogsheld, maar gaan lopen bitchen over de kosten van de operaties.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>