Ascentie naar een kristallijn lichtwezen door middel van de ‘Solar Flash’ ascentie’

18
Reageer op dit artikel

9 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Gerben

WoW wat cool we moeten een app groep aanmaken
Voordat we te laat zijn en deze boot missen
Kunnen we elkaar op de hoogte houden over hoe waar en wanneer

Als
Ze zo veel volgers hebben MOET het wel waar zijn idd

ah Micky laat je toch niet opnaaien joh ,door dat gedoe wat je allemaal op dat internet leest ,gewoon bij jezelf blijven. Zie het maar als een licht puntje dat je je eigen depressie al zo goed weet te omschrijven ,da’s al de helft gewonnen .En voor de andere helft kun je dan gewoon ,al is het dan synthetisch en kost het wat eurootjes ,ergens onder een zonnebank een paar uurtjes doorbrengen, zoiets bestaat gewoon al lang, niks nieuws onder de zon. Wel een beetje oppassen , want “ze” zeggen dat je zowel van dat synthetische alswel dat organische zonlicht… Lees verder »

Elles

Al dat nieuwerwetse geflash niks voor mij, kun je niet gewoon een ouderwetse CO2 vrije hemelvaart bestellen, gewoon geloven en alles komt goed.

Ja, gooi het er maar uit..dat lucht op, jij bent tenminste heerlijk nuchter “down to earth”. Ik ben zo blij met mijn grofstoffelijk lichaam en dat wil ik graag zo houden tot aan mijn dood..zo nu ga ik lekker “aarden” op mijn rug liggen in het gras en naar de HAARP wolkjes kijken.. 😉

madadoec

Als lk een scheet laat worden de mensen om me heen plotseling actief.
Dat is ook een soort energie daarvoor heb ik geen solar flash voor nodig wat een bullshit.
Denk daar maar over na

rob

Ik heb even gegoogeld op The Great Solar Flash Event van Corey Goode . Ik zal dit event niet gaan overleden. Ik heb veel metaal plaatwerk in mijn rug en mijn aangezicht met de nodige amalgaamvullingen. Ik zal dus spontaan in de fik vliegen. Dus een hutje hoog in de bergen in Oostenrijk gaan kopen om alle tsunami’s te ontlopen , wat ik ooit van plan was heeft voor mij geen zin meer. Snik. Ik ga dan maar alvast afscheid van jullie nemen. Het was een eer jullie via deze site ontmoet te hebben. Ach ja, het ondergaan van een… Lees verder »

Johan Ong

yoehooo ik heb er vet zin in die solar flash dit is waar we met zn allen op zitten te wachten! dit is die gevoel van er gaat iets groots gebeuren! we zitten nu zogezegd in de solar minimum sinds 2018/2019 in 2023/2024 zitten we in de solar maximum na deze periode tot ongeveer 2030 zijn we als het goed is getransformeerd mits je het overleeft hebt want er komen best wat catastrofes zoo good luck everyone see you later in 5D

rob

Zit niet zo te wachten op die flash want ik sta dan ik de fik. Maar er is voor mij een toch een uitweg, want het artikel van The Great Solar Flash Event van Corey Goode heb ik verder gelezen. Ik moet gewoon een oude Zulu-techniek gebruiken. Ik moet nu heel veel innerlijk lichamelijk werk verrichten, ik desintegreer mijn lichaam en creëer met dit lichaam een stargate, dan kan ik verder reizen waarnaartoe ik maar wil. Wat dom van mij, dat ik daar zelf niet eerder op gekomen ben! En mijn eigen motto is altijd al geweest, “een oplossing van… Lees verder »

rob

dag Micky, sorry voor de vraag, zou je mijn achternaam kunnen verwijderen? Heb 2x niet opgelet. Gaat nu niet meer gebeuren. Merk dat mijn concentratie afneemt, ben hard aan vakantie toe. Ik wens je verder een goed weekend toe. Gaat indigorevolution trouwens ook pauzeren/op vakantie?

Joke

Ik verwacht dat Qanon Tours tegen die tijd een all inclusieve aanbiedt naar de locatie waar we de Flash optimaal kunnen ontvangen.

Elles

Yuppie