Ascentie naar een kristallijn lichtwezen door middel van de ‘Solar Flash’ ascentie’

Abonneer
Abonneren op
18 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Gerben
2 jaren geleden

WoW wat cool we moeten een app groep aanmaken
Voordat we te laat zijn en deze boot missen
Kunnen we elkaar op de hoogte houden over hoe waar en wanneer

Als
Ze zo veel volgers hebben MOET het wel waar zijn idd

2 jaren geleden

ah Micky laat je toch niet opnaaien joh ,door dat gedoe wat je allemaal op dat internet leest ,gewoon bij jezelf blijven. Zie het maar als een licht puntje dat je je eigen depressie al zo goed weet te omschrijven ,da’s al de helft gewonnen .En voor de andere helft kun je dan gewoon ,al is het dan synthetisch en kost het wat eurootjes ,ergens onder een zonnebank een paar uurtjes doorbrengen, zoiets bestaat gewoon al lang, niks nieuws onder de zon. Wel een beetje oppassen , want “ze” zeggen dat je zowel van dat synthetische alswel dat organische zonlicht… Lees verder »

Gerben
2 jaren geleden

@sjaak

Maar het staat toch niet voor niets op het www
En word goed gevolgd 1+1= vaak3
@ micky platland bewoners hebben net wat dit betreft gemakkelijker
Hun we’re is geen bol maar een pannekoek of was het toch Pannenkoek
In order geval zijn zij wel aan de goede Kant van de solar flash
Vandaar de app groep en iemand met een groot snel vliegtuig
(Hoop Ik dat het ver weg gebeurd willen linkse vrienden niet mee het vliegtuig in
Ivm co2 Enzo en mogen zij niet mee maar 5D)

Elles
2 jaren geleden

Al dat nieuwerwetse geflash niks voor mij, kun je niet gewoon een ouderwetse CO2 vrije hemelvaart bestellen, gewoon geloven en alles komt goed.

Ria
2 jaren geleden

Ja, gooi het er maar uit..dat lucht op, jij bent tenminste heerlijk nuchter “down to earth”. Ik ben zo blij met mijn grofstoffelijk lichaam en dat wil ik graag zo houden tot aan mijn dood..zo nu ga ik lekker “aarden” op mijn rug liggen in het gras en naar de HAARP wolkjes kijken.. 😉

madadoec
2 jaren geleden

Als lk een scheet laat worden de mensen om me heen plotseling actief.
Dat is ook een soort energie daarvoor heb ik geen solar flash voor nodig wat een bullshit.
Denk daar maar over na

rob
2 jaren geleden

Ik heb even gegoogeld op The Great Solar Flash Event van Corey Goode . Ik zal dit event niet gaan overleden. Ik heb veel metaal plaatwerk in mijn rug en mijn aangezicht met de nodige amalgaamvullingen. Ik zal dus spontaan in de fik vliegen. Dus een hutje hoog in de bergen in Oostenrijk gaan kopen om alle tsunami’s te ontlopen , wat ik ooit van plan was heeft voor mij geen zin meer. Snik. Ik ga dan maar alvast afscheid van jullie nemen. Het was een eer jullie via deze site ontmoet te hebben. Ach ja, het ondergaan van een… Lees verder »

Johan Ong
2 jaren geleden

yoehooo ik heb er vet zin in die solar flash dit is waar we met zn allen op zitten te wachten! dit is die gevoel van er gaat iets groots gebeuren! we zitten nu zogezegd in de solar minimum sinds 2018/2019 in 2023/2024 zitten we in de solar maximum na deze periode tot ongeveer 2030 zijn we als het goed is getransformeerd mits je het overleeft hebt want er komen best wat catastrofes zoo good luck everyone see you later in 5D

rob
2 jaren geleden
Reply to  Johan Ong

Zit niet zo te wachten op die flash want ik sta dan ik de fik. Maar er is voor mij een toch een uitweg, want het artikel van The Great Solar Flash Event van Corey Goode heb ik verder gelezen. Ik moet gewoon een oude Zulu-techniek gebruiken. Ik moet nu heel veel innerlijk lichamelijk werk verrichten, ik desintegreer mijn lichaam en creëer met dit lichaam een stargate, dan kan ik verder reizen waarnaartoe ik maar wil. Wat dom van mij, dat ik daar zelf niet eerder op gekomen ben! En mijn eigen motto is altijd al geweest, “een oplossing van… Lees verder »

rob
2 jaren geleden

dag Micky, sorry voor de vraag, zou je mijn achternaam kunnen verwijderen? Heb 2x niet opgelet. Gaat nu niet meer gebeuren. Merk dat mijn concentratie afneemt, ben hard aan vakantie toe. Ik wens je verder een goed weekend toe. Gaat indigorevolution trouwens ook pauzeren/op vakantie?

Rob
2 jaren geleden

Dank je wel Micky. Jammer dat je niet op vakantie kunt, want ik denk dat je die ontspanning echt verdiend hebt. Iedereen heeft op zijn tijd vakantie/ontspanning nodig denk ik. Ik kan me vakantie met ons gezin met 6 kinderen en een startend bedrijf op dit moment nauwelijks veroorloven, maar ik doe het toch. Lekker rust in de natuur, zodat lichaam en geest weer in balans kunnen komen, en de kinderen hun vader ook weer eens voldoende zien. Veel tegenslagen gehad, maar eigenlijk zijn het geen tegenslagen maar leermomenten, en die pakken ze me niet meer af. Ik ben nu… Lees verder »

Joke
2 jaren geleden

Ik verwacht dat Qanon Tours tegen die tijd een all inclusieve aanbiedt naar de locatie waar we de Flash optimaal kunnen ontvangen.

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Joke

Yuppie