Ascentie naar een kristallijn lichtwezen door middel van de ‘Solar Flash’ ascentie’

( 18 )
 • Gerben

  WoW wat cool we moeten een app groep aanmaken
  Voordat we te laat zijn en deze boot missen
  Kunnen we elkaar op de hoogte houden over hoe waar en wanneer

  Als
  Ze zo veel volgers hebben MOET het wel waar zijn idd

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Cool een solar flash groep app, goed idee!
   Ik zit er ook wel een beetje mee in mijn maag met die solar flash. Want wat nou als de solar flash gebeurd als onze kant van de planeet van de Zon is weggedraaid en het bij ons dus nacht is? Telt die solar flash dan ook hier of geldt ie alleen voor de kant van de Aarde waar de Zon schijnt? Wat dat betreft hebben die platlanders het beter denk ik, want dat is het de projectie flash ofzo… 😉

   Beantwoorden
 • sjaak

  ah Micky laat je toch niet opnaaien joh ,door dat gedoe wat je allemaal op dat internet leest ,gewoon bij jezelf blijven. Zie het maar als een licht puntje dat je je eigen depressie al zo goed weet te omschrijven ,da’s al de helft gewonnen .En voor de andere helft kun je dan gewoon ,al is het dan synthetisch en kost het wat eurootjes ,ergens onder een zonnebank een paar uurtjes doorbrengen, zoiets bestaat gewoon al lang, niks nieuws onder de zon.
  Wel een beetje oppassen , want “ze” zeggen dat je zowel van dat synthetische alswel dat organische zonlicht huidkanker kan krijgen, las ik ergens op internet.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Fuck… heb ik een depressie zonder dat ik het zelf door had? Dan ben ik helemaal blij met mijn hernieuw gevonden hoop 🙂

   Beantwoorden
   • Gerben

    @sjaak

    Maar het staat toch niet voor niets op het www
    En word goed gevolgd 1+1= vaak3
    @ micky platland bewoners hebben net wat dit betreft gemakkelijker
    Hun we’re is geen bol maar een pannekoek of was het toch Pannenkoek
    In order geval zijn zij wel aan de goede Kant van de solar flash
    Vandaar de app groep en iemand met een groot snel vliegtuig
    (Hoop Ik dat het ver weg gebeurd willen linkse vrienden niet mee het vliegtuig in
    Ivm co2 Enzo en mogen zij niet mee maar 5D)

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Haha nee inderdaad, die linkse gasten blijven waarschijnlijk wachten tot ze een ons wegen op een door de mens veroorzaakte solar flash, waarna ze de belastingen nog meer omhoog willen gooien, maar dat gaat dan niet meer want alle technologie is meteen ook weggesmolten 🙂

     Beantwoorden
 • Elles

  Al dat nieuwerwetse geflash niks voor mij, kun je niet gewoon een ouderwetse CO2 vrije hemelvaart bestellen, gewoon geloven en alles komt goed.

  Beantwoorden
 • Ria

  Ja, gooi het er maar uit..dat lucht op, jij bent tenminste heerlijk nuchter “down to earth”. Ik ben zo blij met mijn grofstoffelijk lichaam en dat wil ik graag zo houden tot aan mijn dood..zo nu ga ik lekker “aarden” op mijn rug liggen in het gras en naar de HAARP wolkjes kijken.. 😉

  Beantwoorden
 • madadoec

  Als lk een scheet laat worden de mensen om me heen plotseling actief.
  Dat is ook een soort energie daarvoor heb ik geen solar flash voor nodig wat een bullshit.
  Denk daar maar over na

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik denk liever niet na over jouw scheten als je het niet erg vindt…

   Beantwoorden
 • rob

  Ik heb even gegoogeld op The Great Solar Flash Event van Corey Goode . Ik zal dit event niet gaan overleden. Ik heb veel metaal plaatwerk in mijn rug en mijn aangezicht met de nodige amalgaamvullingen. Ik zal dus spontaan in de fik vliegen. Dus een hutje hoog in de bergen in Oostenrijk gaan kopen om alle tsunami’s te ontlopen , wat ik ooit van plan was heeft voor mij geen zin meer. Snik. Ik ga dan maar alvast afscheid van jullie nemen. Het was een eer jullie via deze site ontmoet te hebben. Ach ja, het ondergaan van een zelfontbranding kan ik dan ook weer op mijn re-incarnatie -cv schrijven. Iemand van jullie iets dergelijks meegemaakt?
  Rob heethoofd.

  Beantwoorden
 • Johan Ong

  yoehooo ik heb er vet zin in die solar flash dit is waar we met zn allen op zitten te wachten! dit is die gevoel van er gaat iets groots gebeuren! we zitten nu zogezegd in de solar minimum sinds 2018/2019 in 2023/2024 zitten we in de solar maximum na deze periode tot ongeveer 2030 zijn we als het goed is getransformeerd mits je het overleeft hebt want er komen best wat catastrofes zoo good luck everyone see you later in 5D

  Beantwoorden
  • rob

   Zit niet zo te wachten op die flash want ik sta dan ik de fik. Maar er is voor mij een toch een uitweg, want het artikel van The Great Solar Flash Event van Corey Goode heb ik verder gelezen. Ik moet gewoon een oude Zulu-techniek gebruiken. Ik moet nu heel veel innerlijk lichamelijk werk verrichten, ik desintegreer mijn lichaam en creëer met dit lichaam een stargate, dan kan ik verder reizen waarnaartoe ik maar wil. Wat dom van mij, dat ik daar zelf niet eerder op gekomen ben! En mijn eigen motto is altijd al geweest, “een oplossing van een probleem is vaak zo dichtbij, dat je het zelf niet meer kan zien”. En zie hier, de oplossing zit in je zelf, zo simpel is het gewoon.

   Beantwoorden
 • rob

  dag Micky, sorry voor de vraag, zou je mijn achternaam kunnen verwijderen? Heb 2x niet opgelet. Gaat nu niet meer gebeuren. Merk dat mijn concentratie afneemt, ben hard aan vakantie toe. Ik wens je verder een goed weekend toe. Gaat indigorevolution trouwens ook pauzeren/op vakantie?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Zal er straks even naar kijken Rob

   Nee ik ga niet met vakantie, ik moet het doen van een arbeidsongeschiktheids uitkerinkje dus dat zit er al jaren niet in helaas.

   Beantwoorden
   • Rob

    Dank je wel Micky. Jammer dat je niet op vakantie kunt, want ik denk dat je die ontspanning echt verdiend hebt. Iedereen heeft op zijn tijd vakantie/ontspanning nodig denk ik. Ik kan me vakantie met ons gezin met 6 kinderen en een startend bedrijf op dit moment nauwelijks veroorloven, maar ik doe het toch. Lekker rust in de natuur, zodat lichaam en geest weer in balans kunnen komen, en de kinderen hun vader ook weer eens voldoende zien. Veel tegenslagen gehad, maar eigenlijk zijn het geen tegenslagen maar leermomenten, en die pakken ze me niet meer af. Ik ben nu langzamerhand uit de gevaren zone en dit jaar gebruik ik om te stabiliseren. Daarna ga ik me richten om te creëren en welvaart, want ik ben die financiële afhankelijk echt beu. En wat die solar flash betreft, ik zie het wel en vertrouw gewoon op mezelf.

    Beantwoorden
 • Joke

  Ik verwacht dat Qanon Tours tegen die tijd een all inclusieve aanbiedt naar de locatie waar we de Flash optimaal kunnen ontvangen.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>