De ComplotConcurrent – Uitzending 52 “En daar ben ik boos over!!” (6-7-2019)

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
2 jaren geleden

Allo Mickey, weer een toppie uitzending, zallig complotterig ,ach ze zijn bijna allemaal erg leuk ,,Heb net als Hillary ook problemen had tijdens zware druk en stres , zitten te denken dat ,ze een bloed shot nodig had HAHA

Gerben
2 jaren geleden

Heb het er lang met mijn Vrouw over gehad en we zijn tot de conclusie gekomen dat we iets aan het klimaat gaan doen na de zomer, Wat gigantische gevolgen gaat hebben Ga een dennenBoom van ruim 8 meter omhalen in de tuin die giga schaduw geeft Dit zal het microclimaat in een hoek van de tuin gigantisch veranderen Als het regend blijft het nu onder die boom vrijwel altijd droog er na zal het er nat worden Met grote gevolgen van de vegetatie er onder er groeien nu schaduw planten als ik die niet verplaats weg schroeien van de… Lees verder »

Alf
2 jaren geleden

Kim in zijn kracht en trump in zijn kracht.en dan elkaar testen is geen goed idee.LOL

Bas
2 jaren geleden

Alleen over de klimaat-ho-aks; Tijd terug had ik uitgerekend hoeveel hennep (dus geen cannabis) planten ik zou moeten planten om alle CO2 die ik jaarlijks uitstoot weer ‘af te vangen’. En dan bedoel ik geen half werk, ruim gerekend met aandacht en een goede opbrengst, zo’n 20 mega grote planten (mooi werk voor Uni Wageningen, veredeling) en daarna de biomassa oplsaan na het winnen van de zaden. Ook uitgerekend wat voor opslag je nodig zou hebben om zeg maar wereldwijd alle CO2 af te vangen en op te slaan als vlas. Mega groot ding dat, die opslag. Laat staan die… Lees verder »

Bas
2 jaren geleden
Reply to  Bas

Klimaathoax is overigens ‘in your face’ laatste tijd. 2 weken terug, 37ºC verwacht hier in de regio. Landelijke headlines in de corporate media waren ‘in de binnensteden kan het nog wat warmer worden’. En van de week was er ‘Amsterdam heeft in 2050 het klimaat van Parijs’. Oh ja? In Parijs scheelt het nu zo’n 5ºC met de weilanden op redelijke afstand van de stad. Allemaal door het beton, asfalt en teerdaken etc etc. ‘Global Warming’ is een fabeltje, de huidige afwijkingen van het weerbeeld (de droogte) zijn imho veroorzaakt door afwezigheid van zonneactiviteit (ioniserende straling zorgen voor wolken), we… Lees verder »