De ComplotConcurrent – Uitzending 52 “En daar ben ik boos over!!” (6-7-2019)

( 5 )
 • Paulien

  Allo Mickey, weer een toppie uitzending, zallig complotterig ,ach ze zijn bijna allemaal erg leuk ,,Heb net als Hillary ook problemen had tijdens zware druk en stres , zitten te denken dat ,ze een bloed shot nodig had HAHA

  Beantwoorden
 • Gerben

  Heb het er lang met mijn Vrouw over gehad en we zijn tot de conclusie gekomen dat we iets aan het klimaat gaan doen na de zomer, Wat gigantische gevolgen gaat hebben
  Ga een dennenBoom van ruim 8 meter omhalen in de tuin die giga schaduw geeft
  Dit zal het microclimaat in een hoek van de tuin gigantisch veranderen
  Als het regend blijft het nu onder die boom vrijwel altijd droog er na zal het er nat worden
  Met grote gevolgen van de vegetatie er onder er groeien nu schaduw planten als ik die niet verplaats weg schroeien van de zon
  Hopelijk heet het ook gevolgen voor het klimaat in geheel Nederland
  Of in iedergeval noord Holland zat vandaag met de houtkachel aan in fucking Juli

  Beantwoorden
 • Alf

  Kim in zijn kracht en trump in zijn kracht.en dan elkaar testen is geen goed idee.LOL

  Beantwoorden
 • Bas

  Alleen over de klimaat-ho-aks;

  Tijd terug had ik uitgerekend hoeveel hennep (dus geen cannabis) planten ik zou moeten planten om alle CO2 die ik jaarlijks uitstoot weer ‘af te vangen’.

  En dan bedoel ik geen half werk, ruim gerekend met aandacht en een goede opbrengst, zo’n 20 mega grote planten (mooi werk voor Uni Wageningen, veredeling) en daarna de biomassa oplsaan na het winnen van de zaden. Ook uitgerekend wat voor opslag je nodig zou hebben om zeg maar wereldwijd alle CO2 af te vangen en op te slaan als vlas.

  Mega groot ding dat, die opslag. Laat staan die velden met hennepplanten. In meerdere verdiepingen denken scheelt al iets.

  Het bos met 1 miljard bomen wat de CO2 niveaus kunnen verlagen, dat is iets tijdelijks. Bomen/planten kunnen een hoop CO2 ‘binden’ maar op een gegeven moment staat het areaal vol, en komt er netto geen gebonden CO2 meer bij. Dus die miljard bomen zou je moeten kappen en opslaan, en dan weer aanplanten wil je ooit je CO2 niveaus naar je gewenste niveau brengen, en daar houden. Tenzij de Uni Wageningen een meerjarige extreem invasieve soort weet te ontwikkelen en gewoon doorgroeit nadat ie omvalt onder zijn (haar) eigen gewicht.

  Beantwoorden
  • Bas

   Klimaathoax is overigens ‘in your face’ laatste tijd.

   2 weken terug, 37ºC verwacht hier in de regio. Landelijke headlines in de corporate media waren ‘in de binnensteden kan het nog wat warmer worden’. En van de week was er ‘Amsterdam heeft in 2050 het klimaat van Parijs’. Oh ja? In Parijs scheelt het nu zo’n 5ºC met de weilanden op redelijke afstand van de stad. Allemaal door het beton, asfalt en teerdaken etc etc.

   ‘Global Warming’ is een fabeltje, de huidige afwijkingen van het weerbeeld (de droogte) zijn imho veroorzaakt door afwezigheid van zonneactiviteit (ioniserende straling zorgen voor wolken), we zitten nl in een diep minimum op het moment. Oh, en de ‘7 jaar cyclus’ van de zon blijkt ook al niet te kloppen.

   De ‘TSI’ grafiek van de de zon van de afgelopen jaren (watt/vierkante meter is dat);

   http://lasp.colorado.edu/data/sorce/total_solar_irradiance_plots/tim_level3_tsi_24hour_2400x1800.png

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>