De ComplotConcurrent – Uitzending 53 “De Lolita Express Crash” (12-7-2019)

( 19 )
 • sarah

  Nou, vooruit, dan toch maar een keer een reactie. Met betrekking tot Deutschse Bank, ik weet niet of ze in zwaar weer verkeren, wel weet ik uit betrouwbare bron dat ze vorig jaar al, in ieder geval een juridisch medewerker met een uitermate ruime transitieregeling hebben laten afvloeien, omdat er gewoon geen mensen meer nodig zijn voor het uitvoeren van bancaire zaken. Virtuele zaken, virtuele medewerkers.
  Ik had de Epstein ellende inderdaad gemist, maar ik leef dan ook inderdaad onder een steen. Wel zag ik toevalligerwijs van de week een oude aflevering van Zembla over een oude kinder misbruik zaak in België (geloof begin jaren 80), waarin Dutroux al in voorkwam), die op niet erg subtiele wijze door het parket en de rijkswacht volledig in de kiem gesmoord werd, onder andere door de getuigen volkomen ongeloofwaardig af te schilderen.
  Overigens kan smart phone prima, zolang je er geen apps op installeert, kan je toch fijn de complot concurrent op je telefoon bekijken! Ken je overigens Daniele Ganser en John Pilger? Ik persoonlijk vind deze twee heren zeer de moeite waard om naar te kijken en te luisteren.
  Succes met je show, op deze manier blijf ik toch een beetje op de hoogte van het wereld gewoel want ik kan het niet opbrengen om naar het msm nieuws te kijken of te luisteren, dus dank je voor deze inspanning!
  Vriendelijke groet,

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor je reacite Sarah

   Wat betreft de banken heb je een punt, veel mensen zijn de afgelopen jaren overbodig geworden (beter gezegd hun banen) omdat technologie het over nam/neemt. Wat betreft Deutsche Bank gaat het in dit geval vooral om handelaren in aandelen en rentederivaten begrijp ik uit de nieuwsberichten. Met Deutsche Bank gaat het al een aantal jaren zeer slecht, dus is het ontslaan van handelaren typerend voor de situatie van die bank.

   En je hebt zeker een punt dat een smartphone met als enige app de ComplotConcurrent een goed idee is. Wel even downloaden en dan bekijken, in plaats van streamen, dat scheelt weer een hoop straling 😉

   De 2 namen die je noemt ken ik persoonlijk (nog) niet overigens, of misschien ook wel want ik ben geen ster in onthouden van namen… 🙂

   Beantwoorden
 • Heleen

  Weer een top CC, Micky! Dankjewel! Heel goed dat je de drie lagen nog eens zo, mondeling, uitlegt.

  Beantwoorden
  • Heleen

   Het was dus zeker niet warrig! 😉

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Goed om te lezen Heleen, thanks!

    Beantwoorden
 • Pierre

  Epstein strafzaak met alleen 13 maanden celstraf, wordt op YouTube door Ann Coulter precies verteld hoe het is gebeurd.

  Beantwoorden
 • Rob

  Super goed uitzending Micky, echt klasse! Ik resoneer 100 % met de drie lagen en dat maakt het zo gecompliceerde leven zo veel overzichtelijker. Hoewel de tijd nog niet zover is, ben ik nu al heel geïnteresseerd in de 3e laag, hoe de aarde gaat transformeren en hoe deze er dan gaat uitzien voor degenen die met de aarde mee willen transformeren. Misschien komt daar ooit een aparte uitzending over? Mogelijk ben ik daar in mijn onderbewuste ook al mee bezig.

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Geweldige uitzending(en) weer. Ook bedankt voor het verbinden van de puzzelstukjes met het ‘grotere plaatje’, dat kan jij (en George Kavassilas) als geen ander. Dat rare gebouwtje op Epstein’s eiland lijkt trouwens op de Rotskoepel in Jeruzalem.

  Dan nog iets, ontvang je mijn BAT token donaties? Brave browser geeft nogal eens gratis tokens die anders bij ongeverifieerde gebruikers eindigen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Misschien dat Brave mij daarom mailtjes stuurt dat ik mijn wallet adres moet koppelen aan Brave? Heeft dat iets met die BAT Tokens te maken?
   Ik ben een beetje uit Brave vandaar dat ik niet helemaal op de hoogte ben meer van Brave, ik gebruik nu al een maand of wat de Dissenter browser in plaats van Brave namelijk.

   Beantwoorden
   • New World Disorder

    Als het vele mailtjes achter elkaar zijn klopt dat (je kan alleen 1, 5 of 10 BAT doneren).
    Ik zie overigens kansen voor nog een variatie op Brave, de IndigoRevolution browser met een ingebouwde ‘wakkere wereld dating app’ die individuen koppelt op basis van video’s die men kijkt.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Cool! 🙂
     Ik ga alvast een nieuw algoritme programmeren voor de IR browser, je brengt mij op ideeën…
     Iedereen die video’s kijkt van gecontroleerde oppositie shills kan je dan weg ‘swipen’ a la Tinder! 😉

     Beantwoorden
 • Ank

  Geweldige uitzending Micky en zeker de uitleg van de drie lagen van controle en hoe je in de praktijk kunt zien hoe dit in zijn werk gaat.

  Het “rechtssysteem” zoals toegepast in onze westerse “democratieën” is volledig afhankelijk van de wil of onwil van degenen die aan de macht zijn.
  In geval van Epstein is alle bewijs om hem te veroordelen aanwezig maar welke belangen zijn het sterkst.
  De overeenkomst in de eerdere zaak tegen hem in Florida en die van Julian Assange is dat (zoals Ann Coulter uitlegt), de verdediging achter de politiemensen en de slachtoffers aanging om hun leven onmogelijk te maken in geval van Epstein en dat dit ook gebeurd is in de zaak van Julian Assange. In plaats van de schuldigen aan te pakken, wordt de klokkeluider aangepakt.
  In een interview van Café Weltschmerz van een paar dagen geleden wordt een goed overzicht van de zaak gegeven door een VN rapporteur, waaruit blijkt hoe Zweden, de VS, de UK en Equador ( uiteindelijk) samengespannen hebben om deze zaak totaal te verdraaien en natuurlijk, zoals zo vaak, de rol van de media hierin. https://youtu.be/cEFeV9YVtCU

  Voor wat betreft alle afluisterpraktijken en opnametechnieken waar we aan bloot staan of liever gezegd ons aan bloot stellen:
  Je wijst ons er terecht op wat we zelf allemaal kunnen doen om onze privacy nog een beetje te bewaken.
  En ja, ik hoor bij de stommelingen die nog een g.mail account hebben, wat ws. alle andere privacy beschermende maatregelen die ik wel neem ondermijnt.

  Beantwoorden
 • guuz

  Dat je je als ComplotConcurent bij de feiten houdt is inderdaad wel weer een sterke….gna…

  Beantwoorden
 • ikke

  Wat is precies het verschil tussen ET’s/buitenaardse, interdimensionaal ?
  Wij mensen zijn multidimensionaal maar zijn er nog meer rassen in dit synthetische en/of het organische universum die multidimensionaal zijn zoals wij de mens?

  Uiteraard weer een goede show…top!!!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ja die zijn er zeker, het stikt er van 😉

   Wat ons Aardse mensen uniek maakt is dat wij een fractal (samengeperste) vorm zijn van ons multidimensionale alles wat we zijn. Velen realiteiten (daar waar wij vandaan komen) binnen het organische Universum zijn zo ingericht, maar wat ons dan net een tikkeltje unieker maakt is dat wij hier op Aarde closure brengen aan onze Universele reis, de laatste stap zeg maar.

   Als ik het over interdimensionalen heb dan doel ik meestal op wezens uit het synthetische universum, die tussen verschillende densiteiten en dimensies kunnen switchen, shapeshiften kan je dat ook wel noemen.

   Maar het zijn maar termen die ik zelf hanteer voor mijzelf, dat maakt het voor mijzelf wat makkelijker om te duiden, al is het niet echt te duiden, want er zijn ontelbaar veel realiteiten, densiteiten, dimensies, werelden, planeten, sterren, rassen, entiteiten, et cetera in dit Universum 😉

   Beantwoorden
 • Bas

  Mooi is dat, hoe archieven werken. In het geval van Epstein, de ‘flight logs’ naar het pleziereiland incl tempel (iirc was er geen bouwvergunning en moest het weg, copyright op het origineel was iig wel verlopen).

  Bill ontkende vorige week dat hij er zo vaak geweest was, maar dat kraterde. De flight logs zijn bewaard gebleven door de eerdere veroordeling van Eppie.

  Van alle mogelijkheden is de ‘honeypot’ de meest logische. Aan Trump zal het niet blijven kleven, maar ze kunnen mooi wat kameraden van Eppie door de mangel halen. Ooit runde de FBI(of was het CIA) een bordeel in San Francisco waar klanten LSD etc kregen, om te zien of ze dan gingen praten over werk bv (een mind control operatie). Toen ze er achter kwamen dat het allemaal niet zo naar wens werkte hebben ze de toko nog jaren uitgebaat. Altijd handig om wat front companies te hebben.

  Eppie financierde de Clinton Foundation, daarom ging Bill natuurlijk beroepshalve, en die jonge meiden op AL zijn vluchten, die hadden vast een prijs gewonnen bv, niks aan de hand. Of het waren wezen, die eindelijk een keer een vakantie kregen, er was vast een reden dat ze naar het eiland mochten.

  Het hele verhaal klinkt als slecht werk van de pooier, een professionele hoer praat nl niet over de klanten en een pooier runt een bizniz, de klant is koning. En even bot: een minderjarige hoer is ook gewoon een hoer, dus het ligt aan de pooier. Kan haast niet anders dan dat de fotosets er voor iets anders waren dan de generieke inkomsten van de onderneming, nl het pimpen van minderjarige meiden.

  Waar hebben we dat vaker gehoord, onprofessionele hoeren, oh ja, bij Trump. Flink cashen bij de opdracht, daarna nog even chanteren en toch nog even gaan praten rond de dwangsom die volgt omdat dat ook nog opbrengt. Sorry, maar dan heb je het verkeerde beroep gekozen en krijg je terecht een douw.

  Beantwoorden
 • Ikke

  Ben zeer benieuwd hoe dit gaat aflopen. Als Andrew valt dan zijn denk ik de domino stenen niet meer te stoppen…
  Weet niet of de spindoctors nog wat recht kunnen lullen.
  https://www.telegraaf.nl/entertainment/1364473276/fbi-jaagt-op-prins-andrew-om-vriendschap-met-viezerik-epstein

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor de link!
   Die info neem ik mee voor de volgende uitzending van de ComplotConcurrent, die niet geheel toevallig weet ik uit betrouwbare bron zo meteen wordt opgenomen, en hopelijk als alles goed gaat rond een uurtje of 8 vanavond online zal staan! 🙂

   Beantwoorden
   • ikke

    Graag gedaan Sharing is Caring.. tot dan!

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>