De ComplotConcurrent – Uitzending 53 “De Lolita Express Crash” (12-7-2019)

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
sarah
2 jaren geleden

Nou, vooruit, dan toch maar een keer een reactie. Met betrekking tot Deutschse Bank, ik weet niet of ze in zwaar weer verkeren, wel weet ik uit betrouwbare bron dat ze vorig jaar al, in ieder geval een juridisch medewerker met een uitermate ruime transitieregeling hebben laten afvloeien, omdat er gewoon geen mensen meer nodig zijn voor het uitvoeren van bancaire zaken. Virtuele zaken, virtuele medewerkers. Ik had de Epstein ellende inderdaad gemist, maar ik leef dan ook inderdaad onder een steen. Wel zag ik toevalligerwijs van de week een oude aflevering van Zembla over een oude kinder misbruik zaak… Lees verder »

Heleen
2 jaren geleden

Weer een top CC, Micky! Dankjewel! Heel goed dat je de drie lagen nog eens zo, mondeling, uitlegt.

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  Heleen

Het was dus zeker niet warrig! ?

Pierre
2 jaren geleden

Epstein strafzaak met alleen 13 maanden celstraf, wordt op YouTube door Ann Coulter precies verteld hoe het is gebeurd.

Rob
2 jaren geleden

Super goed uitzending Micky, echt klasse! Ik resoneer 100 % met de drie lagen en dat maakt het zo gecompliceerde leven zo veel overzichtelijker. Hoewel de tijd nog niet zover is, ben ik nu al heel geïnteresseerd in de 3e laag, hoe de aarde gaat transformeren en hoe deze er dan gaat uitzien voor degenen die met de aarde mee willen transformeren. Misschien komt daar ooit een aparte uitzending over? Mogelijk ben ik daar in mijn onderbewuste ook al mee bezig.

New World Disorder
2 jaren geleden

Geweldige uitzending(en) weer. Ook bedankt voor het verbinden van de puzzelstukjes met het ‘grotere plaatje’, dat kan jij (en George Kavassilas) als geen ander. Dat rare gebouwtje op Epstein’s eiland lijkt trouwens op de Rotskoepel in Jeruzalem.

Dan nog iets, ontvang je mijn BAT token donaties? Brave browser geeft nogal eens gratis tokens die anders bij ongeverifieerde gebruikers eindigen.

New World Disorder
2 jaren geleden

Als het vele mailtjes achter elkaar zijn klopt dat (je kan alleen 1, 5 of 10 BAT doneren).
Ik zie overigens kansen voor nog een variatie op Brave, de IndigoRevolution browser met een ingebouwde ‘wakkere wereld dating app’ die individuen koppelt op basis van video’s die men kijkt.

Ank
2 jaren geleden

Geweldige uitzending Micky en zeker de uitleg van de drie lagen van controle en hoe je in de praktijk kunt zien hoe dit in zijn werk gaat. Het “rechtssysteem” zoals toegepast in onze westerse “democratieën” is volledig afhankelijk van de wil of onwil van degenen die aan de macht zijn. In geval van Epstein is alle bewijs om hem te veroordelen aanwezig maar welke belangen zijn het sterkst. De overeenkomst in de eerdere zaak tegen hem in Florida en die van Julian Assange is dat (zoals Ann Coulter uitlegt), de verdediging achter de politiemensen en de slachtoffers aanging om hun… Lees verder »

guuz
2 jaren geleden

Dat je je als ComplotConcurent bij de feiten houdt is inderdaad wel weer een sterke….gna…

ikke
2 jaren geleden

Wat is precies het verschil tussen ET’s/buitenaardse, interdimensionaal ?
Wij mensen zijn multidimensionaal maar zijn er nog meer rassen in dit synthetische en/of het organische universum die multidimensionaal zijn zoals wij de mens?

Uiteraard weer een goede show…top!!!

Bas
2 jaren geleden

Mooi is dat, hoe archieven werken. In het geval van Epstein, de ‘flight logs’ naar het pleziereiland incl tempel (iirc was er geen bouwvergunning en moest het weg, copyright op het origineel was iig wel verlopen). Bill ontkende vorige week dat hij er zo vaak geweest was, maar dat kraterde. De flight logs zijn bewaard gebleven door de eerdere veroordeling van Eppie. Van alle mogelijkheden is de ‘honeypot’ de meest logische. Aan Trump zal het niet blijven kleven, maar ze kunnen mooi wat kameraden van Eppie door de mangel halen. Ooit runde de FBI(of was het CIA) een bordeel in… Lees verder »

Ikke
2 jaren geleden

Ben zeer benieuwd hoe dit gaat aflopen. Als Andrew valt dan zijn denk ik de domino stenen niet meer te stoppen…
Weet niet of de spindoctors nog wat recht kunnen lullen.
https://www.telegraaf.nl/entertainment/1364473276/fbi-jaagt-op-prins-andrew-om-vriendschap-met-viezerik-epstein

ikke
2 jaren geleden

Graag gedaan Sharing is Caring.. tot dan!