De ComplotConcurrent – Uitzending 53 “De Lolita Express Crash” (12-7-2019)

19
Reageer op dit artikel

10 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
sarah

Nou, vooruit, dan toch maar een keer een reactie. Met betrekking tot Deutschse Bank, ik weet niet of ze in zwaar weer verkeren, wel weet ik uit betrouwbare bron dat ze vorig jaar al, in ieder geval een juridisch medewerker met een uitermate ruime transitieregeling hebben laten afvloeien, omdat er gewoon geen mensen meer nodig zijn voor het uitvoeren van bancaire zaken. Virtuele zaken, virtuele medewerkers. Ik had de Epstein ellende inderdaad gemist, maar ik leef dan ook inderdaad onder een steen. Wel zag ik toevalligerwijs van de week een oude aflevering van Zembla over een oude kinder misbruik zaak… Lees verder »

Heleen

Weer een top CC, Micky! Dankjewel! Heel goed dat je de drie lagen nog eens zo, mondeling, uitlegt.

Heleen

Het was dus zeker niet warrig! 😉

Pierre

Epstein strafzaak met alleen 13 maanden celstraf, wordt op YouTube door Ann Coulter precies verteld hoe het is gebeurd.

Rob

Super goed uitzending Micky, echt klasse! Ik resoneer 100 % met de drie lagen en dat maakt het zo gecompliceerde leven zo veel overzichtelijker. Hoewel de tijd nog niet zover is, ben ik nu al heel geïnteresseerd in de 3e laag, hoe de aarde gaat transformeren en hoe deze er dan gaat uitzien voor degenen die met de aarde mee willen transformeren. Misschien komt daar ooit een aparte uitzending over? Mogelijk ben ik daar in mijn onderbewuste ook al mee bezig.

New World Disorder

Geweldige uitzending(en) weer. Ook bedankt voor het verbinden van de puzzelstukjes met het ‘grotere plaatje’, dat kan jij (en George Kavassilas) als geen ander. Dat rare gebouwtje op Epstein’s eiland lijkt trouwens op de Rotskoepel in Jeruzalem.

Dan nog iets, ontvang je mijn BAT token donaties? Brave browser geeft nogal eens gratis tokens die anders bij ongeverifieerde gebruikers eindigen.

Ank

Geweldige uitzending Micky en zeker de uitleg van de drie lagen van controle en hoe je in de praktijk kunt zien hoe dit in zijn werk gaat. Het “rechtssysteem” zoals toegepast in onze westerse “democratieën” is volledig afhankelijk van de wil of onwil van degenen die aan de macht zijn. In geval van Epstein is alle bewijs om hem te veroordelen aanwezig maar welke belangen zijn het sterkst. De overeenkomst in de eerdere zaak tegen hem in Florida en die van Julian Assange is dat (zoals Ann Coulter uitlegt), de verdediging achter de politiemensen en de slachtoffers aanging om hun… Lees verder »

guuz

Dat je je als ComplotConcurent bij de feiten houdt is inderdaad wel weer een sterke….gna…

ikke

Wat is precies het verschil tussen ET’s/buitenaardse, interdimensionaal ?
Wij mensen zijn multidimensionaal maar zijn er nog meer rassen in dit synthetische en/of het organische universum die multidimensionaal zijn zoals wij de mens?

Uiteraard weer een goede show…top!!!

Bas

Mooi is dat, hoe archieven werken. In het geval van Epstein, de ‘flight logs’ naar het pleziereiland incl tempel (iirc was er geen bouwvergunning en moest het weg, copyright op het origineel was iig wel verlopen). Bill ontkende vorige week dat hij er zo vaak geweest was, maar dat kraterde. De flight logs zijn bewaard gebleven door de eerdere veroordeling van Eppie. Van alle mogelijkheden is de ‘honeypot’ de meest logische. Aan Trump zal het niet blijven kleven, maar ze kunnen mooi wat kameraden van Eppie door de mangel halen. Ooit runde de FBI(of was het CIA) een bordeel in… Lees verder »

Ikke

Ben zeer benieuwd hoe dit gaat aflopen. Als Andrew valt dan zijn denk ik de domino stenen niet meer te stoppen…
Weet niet of de spindoctors nog wat recht kunnen lullen.
https://www.telegraaf.nl/entertainment/1364473276/fbi-jaagt-op-prins-andrew-om-vriendschap-met-viezerik-epstein