Het verband tussen Saturnus, chakra’s en de pijnappelklier

( 8 )
 • Bart

  Ik heb het al vaker gedacht maar nu ik je uitleg lees doe ik het weer en ben benieuwd waar je in de volgende artikelen naartoe gaat.
  Maar de God, Allah, Jawhé etc., die iedereen aanbidt en vereert is dus in wezen Lucifer/Satan.
  Je bent een goeie match met de artikelen die Martin hierover geschreven heeft, jullie vullen elkaar mooi aan moet ik zeggen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Je hebt verschillende lagen aan ‘goden’. De god die iedereen aanbidt als jehovah, god, allah, et cetera is niet hetzelfde als Lucifer. Als Lucifer al daadwerkelijk bestaat of bestaan heeft (dat betwijfel ik, morningstar en de naam Lucifer kunnen ook verwijzen naar de planeet Venus) dan is dat op een paar niveautjes lager dan de ‘god’ energie waar ik in dit artikel over schrijf. Je hebt wel een entiteit/wezen die zich ook god noemt, die in fysieke vorm ook realiteietn aan doet, daar heb je ook een vrouwelijke variant van, die noem ik de Queen Bitch 🙂 Dus dat kan goed Enki zijn, of de andere namen die deze entiteit aangenomen heeft of opgehangen heeft gekregen, zoals bijvoorbeeld Seth uit Egypte, of Zeus uit Griekenland. De entiteit/energie die zich god noemt en waarvan Saturnus een samengeperste vorm qua energie is, die is zowel mannelijk als vrouwelijk.

   Beantwoorden
   • Bart

    Maar deze God is in mijn ogen wel satanisch. Lucifer wordt gezien als de Satan, de Duivel. Maar zie je dan helemaal geen relatie tussen deze Saturnus God en Lucifer/Satan? Is Lucifer wel onderdeel maar bijvoorbeeld ondergeschikt aan de Saturnus God? Lucifer is in de christelijke godsdienst de negatieve tegenhanger van God. Ik kreeg het idee dat hun plaatsen in de religie opzettelijk zijn verwisseld en dat juist deze verwisseling de grote misleiding is, of anders onderdeel is van een nog grotere misleiding.
    Hoe zie jij dat?

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik ben niet zo van de namen moet ik je bekennen. Elke religie heeft zijn naam voor dezelfde ‘god’ en/of ‘goden’.. dus ik visualiseer het als volgt, en natuurlijk hoort Lucifer, of Enki, of Seth, Apollo, et cetera ook in dat plaatje. Bovenaan de piramide zit de energie die zich god noemt en zich ook zo gedraagt. Die hebben we niet in levende lijve gezien hier op Aarde. Dat kan je zien als een energie. Die ‘god’ (is een wannabe, er is geen god) is onzijdig, mannelijk en vrouwelijk. Daaronder hangen dan ‘goden’ die zich ook voordoen als de ‘god’ zoals Enki, en Lucifer als dat wezen in die gedaate bestaat, en de queen bitch aan de andere kant van het man/vrouw dualistische plaatje. Innana, Isis, Minerva, Columbia, zo maar wat namen voor deze queen bitch. Dus die hangen onder de energie die voor god speelt en zichzelf dat ook vindt daar zijn uit de kluiten gewassen mind-ego…

     En dat is het versimpelde plaatje. Daartussen zitten ook nog duizenden, zo niet miljoenen buitenaardse rassen, sterrenstelsels, planeten, allerlei andere interdimensionale entiteiten, you name it je kan het zo gek niet verzinnen eigenlijk. Alleen er is 1 heersende energie aan de top, en die moet zowel mannelijk als vrouwelijk zijn, want het heeft een kopie proberen te maken van het organische universum om zielen te tricken, en dan kan je de vrouwelijke energie niet uitsluiten snap je? Vandaar dat een mannelijke god nooit de almighty ‘god’ kan zijn.

     Beantwoorden
     • Marianne

      Zou het kunnen dat die ‘almighty “god” ‘ door David Icke de Demiurg wordt genoemd?
      (Het fantoomzelf, zijn laatste boek uit 2016)

      Beantwoorden
   • Ayurna

    Vandaar de transgender agenda vanuit Hollywood. Baphomet is ook androgyn…. > Saturnus
    Btw, waarom moet je je mailadres invullen om een reactie te kunnen plaatsen?

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     “Btw, waarom moet je je mailadres invullen om een reactie te kunnen plaatsen?”
     Dat moet je aan wordpress vragen. Ik denk om spamtechinsche redenen. Je kan ook een wordpress account maken en daarmee inloggen, dan hoef je bijna nooit meer je e-mailadres in te vullen.

     Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>