Satanisme in Nederland: Endemol spil in satanisch media netwerk

Abonneer
Abonneren op
51 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments

Top artikeltje Micky.
Ik ben er ook dagelijks mee bezig en m’n bek blijft openvallen wat ik steeds weer tegenkom. Inderdaad, we richten ons veel te veel op de U naait me steeds Amerika, terwijl er zoveel psychotische shit over ons heen gestort wordt via dat vervloekte kastje aan de muur genaamd TV hier in Nederland.

You can run but you cannot hide
4 jaren geleden

Dat mensen bijvoorbeeld natuurgoden eren, dat zij zo, vrijheid van Godsdienst. Maar als het zo is, dat men een schadelijke en zich onverantwoord levenswijze heeft als religie wat zelfs ten koste moet gaan van een ander mens en daar nog lekker geheimzinnig om doen is verschrikkelijk. En het is nog erger en brutaler. Het is gewoon waar. Er is een Mindcontrolsysteem aan de gang. En als je goed oplet, zie je de Satanisten gewoon zitten. Door mijn werkzaamheden, is het me opgevallen hoeveel mensen en ook binnen organisatie’s: bijvoorbeeld de gemeente feitelijk satanisten werkzaam zijn. Open en bloot. Dat gaat… Lees verder »

Jos
4 jaren geleden

” Sterk Egoisme is nou niet bepaald goed voor de toekomst van de vrije (zielsbehoefte) van een mens” Ik denk juist van wel. Maar dan heb ik het over de goede egoist. Waar ik onder versta een mens die goed voor zichzelf zorgt, maar daar nimmer een ander mens mee schaadt. Vrijheid begint namelijk bij het nemen van de eigen verantwoordelijkheid, en dan voor alles. De slechte egoist doet juist het omgekeerde, die tracht zijn/haar doelen te bereiken juist ten koste van anderen. Ik meen het van belang te vinden dit onderscheid goed te kunnen zien en begrijpen. Het is… Lees verder »

Henriette van der Elzen
1 jaar geleden

Er komt een andere tijd, eind dit jaar komen we in de 5de dimensie, daar kan geen slechtheid meer bestaan, nu is er nog een strijd gaande tussen goed en kwaad, licht en donker, het licht gaat winnen, 1000 jaar vrede komt wrangen nog even geduld, het slechte en de slechteriken gaan verdwijnen. Trust The Plan ….

annie
1 jaar geleden

laten we het hopen, maar ik denk dat er een oorlog zit aan te komen.

Frieda
1 jaar geleden

Ik mag het hopen

P
4 jaren geleden

Wat dacht je van utopia nog zon programma komen de tekens ook al naar boven van handgroeten alles let maar is goed op

4 jaren geleden

Indien je geïnteresseerd bent hoe het mogelijk werd gemaakt dat het occulte zo’n invloed heeft kunnen krijgen in het Westen dan lees (gratis download) het boek van de Rooms katholieke onderzoeker J.P. van Term uit 1925. https://archive.org/details/VanHeidendomTotPaganismeJac.P.VanTerm1925 Hij voorspelde op grond van de toenmalige gegevens de komst van Europa, in Brussel, het wegvallen van de grenzen, het vermengen van alle godsdiensten en culturen en rassen met elkaar. Het boek is door en door betrouwbaar, werd in de Winkelr Prins Encyclopedie als bronvermelding gebruikt. Ook de bijbel voorspelt deze ontwikkeling in: “het laatste der dagen” en noemt het “het geheimenis der… Lees verder »

M
4 jaren geleden

Alles wordt geregiseerd en gecontrolleerd door deze satanistische agenda , muziek, films , sport , nieuws. Ik heb het al langere tijd in de gaten. Ze bepalen hoe jongeren moeten denken en zich moeten gedragen. Meisjes proberen ze heel feministisch en sletterig te krijgen. Je ziet ook altijd maar negers en homos op tv…

Frieda
1 jaar geleden
Reply to  M

Ja die homo’s. Ik zeg wel eens, het lijkt wel of er nog alleen maar homo’s op tv zijn.

Jos
4 jaren geleden

” Daarnaast is de enige weg uit zo’n genootschap of orde, de dood. ”

Mag zijn: ” Daardoor is de enige weg uit zo’n genootschap of orde, de dood. ”

Of een nieuwe identiteit.

Rutte, Wilders,Pech-told etc. ( D666) zijn slechts de stromannekes…

De jong
4 jaren geleden

De enige manier om dit aardse soort onreine mens te verslaan is hun onvolmaaktheid te begrijpen en te accepteren het is hun vrije wil om zo te zijn en ook hun verantwoording ik lach om ze stumpers

Helena
4 jaren geleden

Mickey, Hoewel ik oneindig veel respect heb voor het feit dat je een artikel schrijft om maatschappelijke problemen wereldwijd (en die problemen gaan helaas diep), maar je zou er goed aan doen om je research te verdiepen. Occulte stromingen hebben inderdaad allemaal hetzelfde doel; kennis vergaren over zaken die voor de meeste mensen verborgen is. Niet elke occulte stroming is het zelfde en zeker niet elke occulte stroming is satanistisch. Deze materie is iets ingewikkelder dan het op het eerste oog lijkt. Zelfs niet elke satanistische stroming vereerd satan. Een heel groot gedeelte van de mensen die zichzwlf identifeceerd als… Lees verder »

Jack
4 jaren geleden

Goed geformuleerd Micky. Hoeveel leden zijn er en hoe komen wij in actie op om onze burgers wakker te schudden? Ik doe mee, ik ben er klaar voor!!

Fool on the hill
3 jaren geleden

Het is inderdaad iets waar ik ook al tijden mee bezig ben en het is werkelijk niet te geloven hoe ver dit zich uitstrekt! John de Mol heeft recent ook het a en p nieuws en berichtgevings bedrijf over genomen! Dit is denk ik toch wel een zeer kwalijke zaak. Omdat ik zelf jonge kinderen heb zie ik ook erg veel duistere symbolen in animatie en jonge kinderen programma’s. Het recent op tv gekomen “starz” zit echt stampvol met magie.oog van Joris en Symbolen en ook verwijzingen naar platte aarde (als je hier van op de hoogte bent) met de… Lees verder »

Danny
3 jaren geleden

Ach joh, niet zo druk over maken.
Welke programma’s ze maken en hoe, daar heb je toch geen invloed op. Het is toch goed dat jij je ervan bewust bent. Leid je kinderen en het komt goed.
Het gaat zoals het gaat. Lekker aanzien en van genieten.

Stop maar met afvragen. Dat hebben we allemaal al gedaan. Ga gewoon lekker leven 😉

annie
1 jaar geleden

veel mensen weten het.

Mario
3 jaren geleden

Nicky, ik weet niet wie je bent of waar je vandaan komt maar ik ben blij met je. Ik sta volledig achter jouw verhaal. Je voelt gewoon het afzakken binnen onze cultuur waarbij we continu “afgeleid” worden van wat voor óns van belang is en zoetgehouden met deze tv drab. De Romeinen wisten het al… Geef het volk brood en spelen….

3 jaren geleden

Bijna alle tv is mind control. Ook sitcoms worden jaren vantevoren ingepland, om een agenda te dienen.

annie
1 jaar geleden
Reply to  Karin

dat klopt

Lex
2 jaren geleden

Wat een vergezochte bullshit is dit! Tuurlijk bestaan er narcistische sadistische idioten die zich te buiten gaan aan absurde sex en zich samenvoegen in vage clubjes. Tuurlijk zijn veel televisie programma’s slecht en voor dom volk gemaakt. Maar wat u er allemaal achter zoekt is zo vreselijk overtrokken. Ik ken mensen dit ziek zijn geworden van overal iets achter zoeken.

rob
2 jaren geleden

Knowing is suffering, and suffering is the path towards truth

rob
2 jaren geleden

Uiteindelijk wel ja, dat is als je je uiteindeijk door al de lagen doorheen gewerkt hebt en weet wie je bent. mooi gezegd.

A
2 jaren geleden

Je vergeet die andere naam, of Naam, en het andere verhaal, het evangelie van God in Jezus Christus, welke betekent bevrijding van dit alles en die slavendrijvers zonde, satan en 666. Licht verdrijft de duisternis.
Verschillende bijbelleraren leggen uit dat 666 staat voor latineios, de latijnse mens.

Ware kennis van goed en kwaad staat in de bijbel, namelijk de zonde. Tv en de rest zijn doelbewuste misleiders die alleen duisternis en vals licht verkondigden.

A
2 jaren geleden

De rkk heeft er een eigen religie op nagehouden. Kindmisbruik is satanisch, de bijbel is God’s Woord.
Het artikel zit vol met bijbelse symbolen en termen en vaak verdraaid (satan, 666,motm,levensboom) , omdat de duivel een vervalser en leugenaar is.
Jezus is geen entiteit, het is God in menselijke gedaante om onze zonden te dragen, hier wijst het halve oude testament naar zodat er niks te ontkennen valt (zie link) , zoals de joodse religieuzen deden, ze beleden liever hun religie dan God’s Zoon aannemen, waar hun religie over sprak.
Religie.

https://herzienestatenvertaling.nl/teksten/jesaja/53/

All the best 🙂

A
2 jaren geleden

Dat talpa logo en de betekenis van de naam kende ik nog niet 😀
Het is treffend, maar het zijn in de eerste instantie gewoon de knoppen op de afstandsbediening.

Dennis
1 jaar geleden

“dat schijtboek waar ik nog niet eens mijn reet mee wil afvegen genaamd ‘de bijbel’” 🙂 🙂 😉 LMAO

Untitled.jpg
annie
1 jaar geleden
Reply to  A

is waar

Alma
2 jaren geleden

Hallo Micky, Ik las zojuist met interesse je artikelen maar zie net dat je Jezus afkat. Jezus staat toch voor het ‘licht’! Ik ben het wel met je eens dat het katholicisme vol pedofielen zit maar dat heb je ook bij de protestanten en de Jehova’s getuigen alsook bij andere geloven in even sterke mate.
Laat jij jezelf nu niet beïnvloeden door Satan door Jezus omlaag te halen 😉

Angel
1 jaar geleden
Reply to  Alma

Je kunt ook J. Christus bestuderen vanuit de – Nag Hamadi geschriften welke gevonden zijn rond 1945. Hier staan dingen in die er juist voor zorgen dat je Het Goddelijke niet buiten je vind, maar binnen in Jezelf. De kerk heeft de hele boel verdraaid om controle te houden. Alle religies -geen een ervan- hebben de waarheid gebracht, dat de ware kennis je innerlijke licht kan laten schijnen. De Essenen , de Katharen leefde innvrijheid en harmonke, liefdevolle koamiache kennis. Zij zijn allen uitgemoord toen de kerk (de heersers) vonden dat ieder mens hun visie moest geloven. Deed men dat… Lees verder »

annie
1 jaar geleden
Reply to  Alma

zo is het.

Hannie Reijnders
2 jaren geleden

Dankjewel buitengewoon goed verwoord snap nu beter waarom ik geen tv meer heb

Marek
1 jaar geleden

Het beste wat je kan doen is je televisie de deur uit doen.
We zouden niet moeten vechten, maar moeten samenwerken.
Weet je waar satanisten de rillingen van krijgen, en wat ze niet kunnen horen?

Jezus!

Het beste wat wij kunnen doen is een gezin stichten met veel kinderen. Dat is precies wat de satanisten willen dat we NIET doen.

Janus
1 jaar geleden

Goed stuk. Helemaal waar. Ben er zelf ook Al jaren Mee bezig. Allen sinds kort Ben ik van mening dat de strijd aangaan contraproductief is. Het elkaar er op wijzen dat het er is, dat is goed. Maar het is er altijd Al geweest. Wij zijn westers opgevoed, en daardoor teveel afgeschermt geweest. En onze geschiedenis is vakkundig uitgewist. Maar als je goed zoekt kun je de lijnen terug voeren naar in iedergeval rond de tijd van jesus. Omdat de mens vrijewil heeft zullen er altijd figuren zijn die er gevoelig voor zijn. Dat wis je moet uit. Je kan… Lees verder »

Rick
1 jaar geleden

Je bent echt helemaal gek geworden met je artikel dit is bangmakerij en jij veroorzaakt deze troep.. Kap met je waanzin gekkie

Dennis
1 jaar geleden
Reply to  Rick

gekkie?? 🙂 LMAO

Dennis
1 jaar geleden

Connecting the dots…

master-conspiracy-web-news-01_1_orig.jpg
Evelien Stricker
11 maanden geleden

Wat een goed artikel!
Het moet nu allemaal naar boven gaan komen! Dit gaat daar zeker bij helpen!
Dank 🌸