Een sigaar uit eigen doos

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
jozef goos
2 jaren geleden

Weer een mooi artikel Micky.

rob
2 jaren geleden

Mooi artikel Micky! We zitten inderdaad , zo zie ik het ook in laag 2. Verder zijn er ook interessante ontwikkelingen aan de gang. Gisteren was ik bij een bijeenkomst in een buurthuis waar veel mensen op af kwamen, burgers, artsen en politiek. Het was eigenlijk een initiatief van de burgers om een soort meldpunt op te zetten voor allerlei maatschappelijke vragen waar gewone burgers mee zitten en die verder te helpen. Als voorbeeld, veel ouderen zijn gewoon eenzaam, wat direct weer allerlei kwaaltjes geeft. Doel is om een brug te slaan naar de (cabal) gemeente, professionals en huisartsen. Het… Lees verder »

New World Disorder
2 jaren geleden

Ook Wageningen is onderdeel van de New Gelderland Order

Rob
2 jaren geleden

geleidelijke overgang van laag 1 naar 2 bedoelde ik

Ank
2 jaren geleden

In dit heerlijke artikel zie je dus overduidelijk hoe een nieuwe religie geconstrueerd wordt en met hoeveel geduld en planning de uitvoering hiervan plaatsvind. De New Age begon al met het tijdperk wat “de Verlichting” wordt genoemd ( was dat niet rond 1600?) en zal, volgens sommige bronnen binnen de stroming van het Aquarius tijdperk ( wat volgens mij hetzelfde is als de New Age) voltooid zijn tussen 2020 en 2023. Een tijdje geleden beluisterde ik een paar interessante interviews, onder de titel The Christ Conspiracy, over de creatie van het christendom, waarin uitgelegd werd dat de elementen waarop deze… Lees verder »

Gerben
2 jaren geleden
Reply to  Ank

Kleine stap van metselaar tot timmerman of andersom
Bijde bouwers 🙂
Prins Bernard schijnt een afstammeling te zijn van Jezus
Hij metselt idd ook graag

Gerben
2 jaren geleden

Vind het nog net binnen de lijntjes?