Een sigaar uit eigen doos

( 10 )
 • jozef goos

  Weer een mooi artikel Micky.

  Beantwoorden
 • rob

  Mooi artikel Micky! We zitten inderdaad , zo zie ik het ook in laag 2. Verder zijn er ook interessante ontwikkelingen aan de gang. Gisteren was ik bij een bijeenkomst in een buurthuis waar veel mensen op af kwamen, burgers, artsen en politiek. Het was eigenlijk een initiatief van de burgers om een soort meldpunt op te zetten voor allerlei maatschappelijke vragen waar gewone burgers mee zitten en die verder te helpen. Als voorbeeld, veel ouderen zijn gewoon eenzaam, wat direct weer allerlei kwaaltjes geeft. Doel is om een brug te slaan naar de (cabal) gemeente, professionals en huisartsen. Het punt is dat deze instanties te ver van de burger en hun behoeftes verwijderd zijn. Echter de instanties realiseren beetje bij beetje dat dit system, waar we n u in leven , ons niet meer dient. Als voorbeeld, ongeveer 25 % van de huisartsen verkeren in een burnout, dit geld ook voor jonge artsen in opleiding, 25% heeft al een burnout voordat ze al op de arbeidsmarkt komen. Het mooie van die avond was dat de gewone burger het heft in eigen hand wilde nemen, maar ook toenadering wist te verschaffen tot de gevestigde orde. Het is maar een kleine stap en het kost enorm veel energie, maar het is er wel een. Als je een huis bouwt moet er altijd de eerste steen gelegd worden. Hopelijk dat een deel van de cabal begrijpt dat ze zonder ons niet kunnen existeren. Is toch een kwestie van balans.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik heb nog nooit geschreven of gezegd dat we al in laag 2 zitten

   En ik vind de gemeente, hier in Wageningen heb ik het dan over, geen cabal… misschien is dat in jouw gemeente anders dat weet ik niet.

   Beantwoorden
   • New World Disorder

    Ook Wageningen is onderdeel van de New Gelderland Order

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Shit… dat had ik ze vanmiddag toen ik op het gemeentehuis was dus kunnen vertellen had ik dat geweten…. gemiste kans!

     Beantwoorden
 • Rob

  geleidelijke overgang van laag 1 naar 2 bedoelde ik

  Beantwoorden
 • Ank

  In dit heerlijke artikel zie je dus overduidelijk hoe een nieuwe religie geconstrueerd wordt en met hoeveel geduld en planning de uitvoering hiervan plaatsvind. De New Age begon al met het tijdperk wat “de Verlichting” wordt genoemd ( was dat niet rond 1600?) en zal, volgens sommige bronnen binnen de stroming van het Aquarius tijdperk ( wat volgens mij hetzelfde is als de New Age) voltooid zijn tussen 2020 en 2023.
  Een tijdje geleden beluisterde ik een paar interessante interviews, onder de titel The Christ Conspiracy, over de creatie van het christendom, waarin uitgelegd werd dat de elementen waarop deze religie gestoeld is, in heel veel religies die daaraan vooraf gingen, ook gebruikt werden en dat het een paar honderd jaar geduurd heeft voordat deze nieuwe religie zijn uiteindelijke vorm kreeg.
  De Romeinen, dus de aardse uitvoering van dit plan, hadden een nieuwe religie nodig om eenheid te creéeren ( en daarmee hun macht te behouden) in hun zeer uitgebreide territorium waarin verschillende godsdiensten heersten. En dat geeft problemen, dus moet je een middel zoeken om de controle in handen te houden.
  https://m.youtube.com/watch?v=pOAZ1L-0hgs
  https://youtu.be/QrBFwhBMgz8
  Daarna zag ik nog een kort gesprek van dezelfde mevrouw, als in de vorige twee interviews, met Joe Atwell en ze kwamen samen tot de conclusie dat de figuur van Jezus misschien wel tot het gilde van de metselaars behoorde ipv. die van de timmerlieden.
  https://youtu.be/DK_cYPAtQ-U

  Beantwoorden
  • Gerben

   Kleine stap van metselaar tot timmerman of andersom
   Bijde bouwers 🙂
   Prins Bernard schijnt een afstammeling te zijn van Jezus
   Hij metselt idd ook graag

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    En er was ook iets meen ik mij te herinneren met Bernhard en zijn sigaar en dozen waar die sigaar eigenlijk niet in hoorde…

    Of is dit te ordinair? 😉

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>